facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Doggywash van Zowizoo

De Doggywash van Zowizoo

Info

Heb je een Chihuahua, een Duitse Dog of iets daartussen? Dan kan je bij ons terecht om jouw viervoeter een flinke wasbeurt te geven.

Geschiedenis

✔ Geschikt voor klein en groot
Heb je een Chihuahua, een Duitse Dog of iets daartussen? Dan kan je bij ons terecht om jouw viervoeter een flinke wasbeurt te geven. Onze wascabine leent zich er toe om honden van elk formaat te wassen.

✔ Propere prijs
Voor €1 krijg je bij Zowizoo 2 minuten wastijd. Alle producten (shampoo, conditioner, vlo- en teekpreventie), warm water en een droogblazer zijn inclusief.

Hoeveel je betaalt voor een volledige wasbeurt? Dat bepaal je helemaal zelf. Veel hangt natuurlijk af van de grootte van de hond, het type vacht en hoe "vuil" jouw hond is op dat moment.

✔ Waspenning
Voor €8 kan je aan de kassa een waspenning kopen. Deze gouden munt bezorgt je 16 minuten wastijd. Deze tijd is in één keer op te gebruiken. Een waspenning is vooral voordelig voor baasjes met een grotere hond of als je meerdere honden na elkaar wil wassen. Bij de aankoop van je eerste waspenning krijg je een 5+1 spaarkaart, 5 penningen kopen = de 6e gratis!

✔ Eigen materiaal
Je mag gerust eigen materiaal meebrengen, zoals shampoo, een handdoek, borstels, kammen, verzorgingsproducten,...

✔ Handdoek huren
Jouw handdoek vergeten? Geen nood, voor €1 huur je er eentje bij ons.

✔ Aparte ruimte, rustig en gezellig
Onze gezellige Doggywash bevindt zich in een volledig aparte ruimte in de winkel. Je kan dus in alle rust wassen en jouw viervoeter wordt op geen enkele manier afgeleid.

✔ Zonder afspraak
De wascabine staat voor iedereen ter beschikking tijdens onze openingsuren. Je hebt dus geen afspraak nodig om gebruik te maken van onze doggywash. We vragen jullie wel de ruimte niet langer in te nemen dan nodig. Op die manier moeten de volgende beestjes & baasjes nooit lang wachten.

✔ Bezet? Zet je even!
Is de Doggywash bezet? Neem dan gerust even plaats in onze wachtruimte.

Adres: Mechelsesteenweg 272, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03 451 95 95
Stad: Kontich
Route: Mechelsesteenweg 272
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Doggywash kopen, Self-dog wash Antwerpen, Self Dog Wash limburg, Doe het zelf hondenwassalon, DogWash Tom en Co, Dogwash Limburg, Dogwash Sint Niklaas, Dierenwinkel Antwerpen centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MISOMADA_Trade MISOMADA_Trade 911 meter Misomada heeft een mooi assortiment natuurlijke producten. Daarbij bieden ze een fijn...
Belleza Health & Cosmetics Belleza Health & Cosmetics 2 km Welkom op de gloednieuwe pagina van Belleza Health & Cosmetics. Op deze pagina vindt ...
Recensies
Mooie grote winkel, vriendelijk personeel en je kan je huisdier meenemen.
Zeer tevreden over de service van ZOWIZOO. Zeer persoonlijke aanpak, klantvriendelijk, en uitstekende leveringsdiensten. Veel keuze, gemakkelijk te bestellen.
Heel vriendelijk personeel, ruime, lichte kamer om je hond te wassen. Heel lekker warm water met voldoende shampoo.
Veel keuze, propere winkel, vriendelijk personeel ondanks het grote verlies ze net hebben gehadoverlijden van de werkgever
zeen leuke aangename winkel
Veel keuze aan kwaliteitsprodukten, zeer professionele en supervriendelijke servce
Veel keuze in voeding, vriendelijke winkelmedewerkers...
Zeer vriendelijk personeel. Alles verkrijgbaar voor de dieren.
Uitgebreid assortiment en personeel staat je steeds vriendelijk te woord wanneer je ze nodig hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid