facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Degustatie

De Degustatie
Adres: Dorpsplaats 19 , Oostmalle 2390, BE
Telefoonnummer: 03 311 82 44
Stad: Oostmalle
Route: Dorpsplaats 19
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: de degustatie marktmenu, menu degustatie malle, de degustatie openingstijden, restaurant malle, de degustatie groupon, restaurant oostmalle, turnhoutsebaan 154 oostmalle, de degustatie social deal
Recensies
Eten was lekker en in orde! Ook de tafelbediening was zeker vriendelijk. Bij het willen sluiten van een gordijntje echter afgeblaft door de manager dat dit niet mag op zeer onvriendelijke manier. Bij het vertrekken nog voor onze neus met laddertje gecontroleerd of er geen schade was aan het gordijnstoppertje, onnodig. Weg sfeer. Jammer.
Geschikt voor vegetariërs en dan alleen slap gestoomde groenten voor veggie optie. Nul voorstellingsvermogen te bespeuren hier. Een kok hoort een kunstenaar te zijn.Eten: 1/5
Eten was erg lekker, maar enorm lang moeten wachten telkenmale. Personeel loopt de benen van onder het lijf en valt weinig te verwijten. Betere organisatie en middelen efficiënter inzetten zou al een flink pak schelen, want drie uur voor een driegangen menu is echt wel te lang.
Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening! Nieuw interieur was gezellig en mooi. Gerechten zijn iets wat aan de duurdere kant maar de kwaliteit is dan wel zeker aanwezig. Mooie presentatie van de gerechten niet overdreven en hoeveelheid was perfect zeker niet te weinig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Een restaurant waar we graag komen. De service en de kwaliteit van het eten is in een goede verhouding.Eten: 5/5
vlotte vriendelijke bediening,lekker eten en mooi interieurEten: 4/5
Gaan eten met bongobon. Hoofdgerecht konden we tussen 2 gerechten kiezen. Super lekker! Ook tussengerechtjes, topservice! Verfijnd en heel goed
We hadden nog een kleine bon van de cadeaubox en mijn echtgenoot en ik kozen hier beiden voor het dagmenu. Een zalmmousje werd ons eerst aangeboden als amuse en was al een mooi begin en nodigde uit naar meer. Het menu begon met een pastinaaksoep met overheerlijk brood. Nadien was er de keuze tussen zeebaars of parelhoenfilet. Beiden zeer verfijnd verwerkt en lekker. Tussen deze twee gerechten in werd door het huis ook nog een verfrissende limoensorbet aangeboden. Normaal ben ik hiervan geen liefhebber, maar deze sorbet mogen ze me absoluut nog brengen en dat wil zeker wat zeggen. We hebben dan alles nog afgesloten met een lekkere dame blanche en een latte. Bij de latte kregen we nog een mengeling van boterkoekjes. Prijs - kwaliteit zit het hier meer dan goed. En ondanks de betonnen constructie voelt het interieur warm en aangenaam aan en is leuk om te vertoeven. De bediening was ook zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lekker gegeten. Vriendelijke ontvangst. We vonden het enkel vreemd dat de olijven al op tafel stonden bij aankomst... Verder alles prima!
Lekker gegeten, vriendelijke bediening en leuk tuinterras met springkasteel voor kinderen. Zeer kindvriendelijk restaurant. In de grote toilet is eveneens een ververstafel dus ideaal voor kindjes te verschonen. Kindvriendelijkheid: Specifiek kindermenu met hoofdgerechten en desserts. Rolstoeltoegankelijkheid: Grote parking en geen extreme opstappen. Speciale dieetwensen: Bij verschillende gerechten staan er extra popups bij. Geen lactose, geen gluten,..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Degustatie met het openbaar vervoer


Oostmalle Dorpsplaats 50 meter
401
405
408
409
Oostmalle Dorpsplaats 70 meter
401
405
408
409
Oostmalle Busstation perron 4 340 meter
405
406
407
408
409
414
429
446
449
607
629
Oostmalle Lierselei 340 meter
407
409
429
449
607
629
Oostmalle Lierselei 340 meter
406
407
409
429
446
449
607
629

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid