facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Craecker - Vlaeminck Bouw en Immo

De Craecker - Vlaeminck Bouw en Immo

Info

Familiale bouwpromotor, rechtstreeks kopen van de aannemer ! Scherpste prijs/kwaliteit/oppervlakte WWW.DCVLAARNE.BE

Geschiedenis

Graag stellen wij u even ons bedrijf voor.

Mijn naam is Walter De Craecker en samen met mijn echtegenote Marina Vlaemick richten wij in 1991 onze vennootschap op. Na enkele jaren vestigden wij in 1995 onze burelen in de KMO-zone te Laarne. Sedert 2005 is ook onze zoon, Sven De Craecker actief in onze familiale onderneming.

Wij stellen 15 ervaren vakmensen te werk die de ruwbouwwerken met veel zorg en oog voor kwaliteit uitvoeren. Hierna laten wij de afwerking over aan een geselecteerde equipe van onderaannemers. De organisatie van het project, technisch en administratief, wordt verzorgd door 3 bedienden en wijzelf.

In de beginjaren van de vennootschap werd er vooral gewerkt als aannemer voor allerlei grote en kleinere ruwbouwerken in opdracht van derden. Sinds 1997 werden er, naast deze werken, ook de eerste werken als bouwpromotor aangevat. En met succes! Dit wil zeggen dat de aankoop van de grond, de volledige ontwikkeling van het project (bouw, coördinatie en afwerking) en de verkoop ervan allemaal binnen één en hetzelfde bedrijf gebeuren. Bij ons koopt u dus rechtstreeks van de aannemer!

De laatste 10 jaar werden er geen ruwbouwwerken voor derden meer uitgevoerd en focussen wij ons volledig op onze taak als bouwpromotor. Dit heeft er voor gezorgd dat we ondertussen reeds meer dan 300 woongelegenheden in eigen beheer hebben gerealiseerd.

Door onze jarenlange ervaring staan wij steeds garant voor een kwalitatieve afwerking. Wij gebruiken altijd de laatste nieuwe technieken voor verwarming, ventilatie, isolatie, ... Zo bouwen wij altijd energiezuinige woongelegenheden die voldoen aan de laatste normen en wetgeving.

Daar wij fier kunnen zijn op onze goede relatie met de banken en hun vertrouwen in ons, kunnen wij al onze klanten een 100% bankgarantie geven, tegenover de wettelijk verplichte 5%. Dit betekent dat de bank garant staat voor uw totale investering.



Kortom: Bij ons kan u steeds terecht voor een all-in packet met een zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding en een luisterend oor naar uw wensen voor de bouw en complete afwerking van uw nieuwe appartement of woning.



"Uw specialist in nieuwbouwappartementen en woningen. Sterk in het ondersteunen / ontzorgen van investeerders."
Adres: Veldmeersstraat 25, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 09/366.20.26
Stad: Laarne
Route: Veldmeersstraat 25
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Residentie Cecilia Wachtebeke, Nieuwbouwproject Laarne, Residentie Baskuul Burst, Nieuwbouwprojecten Wachtebeke, Residentie de meerse Wachtebeke, Residentie Marion Wetteren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid