facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Crèmebar - Heerlijke IJsjes in Eppegem Station

De Crèmebar -  Heerlijke IJsjes in Eppegem Station

Info

De Crèmebar - Eppegem - Lekker een ijsje likken in het tuintje - Brusselsestwg. 347
De Crèmekar - Mobiele ijskar /wafelkar te huur voor uw feest of event



"Zin in een IJsje ? In onze gezellige ijsjestuin in het oude stationsgebouw van Eppegem lik je een ijsje op een bankje in het zonnetje :-Bij regenweer binnen bij de haard.Volop gratis parking voor de deur."
Adres: Brusselsesteenweg 347, 1980 Zemst
Telefoonnummer: +32496805656
Stad: Zemst
Route: Brusselsesteenweg 347
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: IJsjes Zemst, Crèmebar Eppegem, Crèmekar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ambachtelijk Ijs MiekeBos Ambachtelijk Ijs MiekeBos 3 km Hier heb ik en de rest van ons gezin gewoond tot ongeveer 1997, toen was het vervall...
T'eekhoorntje T'eekhoorntje 5 km Super lekker ijs , top vriendelijke mensen en bediening
Recensies
1 ervaring koekjesijs Lekker ambachtelijk ijs Hoorntje was goed Prachtige locatie met bankjes en stoelen in de tuin.
Lekker ijs, vriendelijke & vlotte bediening, zalig tuinterras. En ook gekoelde dranken verkrijgbaar. Ideale tussenstop tijdens een fietstocht!
Altijd super lekker vers ijs in minstens 8 verschillende smaken, waarvan 2 bijzondere. Leuk concept dat het salon sluit bij zonsondergang. Gezellig om te zitten, ondanks dat het naast een station is.
Ijs niet genoeg ingevrozen , moet voor de winkel wachten en dan als je binnenmag krijg he geen tijd om te kiezen , opdringerig , overal staan nog extra s bij in t klein plus 0,2 euro Nee voor ons niet meer
Heel lekker ijs allemaal, op te smullen in een leuke groene omgeving van het oude treinstation in Eppegem. Top locatie !
Zeer lekkere vers gemaakte ijs, voor iedereen die ijs lust zoals het vroeger werd gemaakt, dit is de plaats. $$$
Overheerlijk huisbereid ijs. Ruime keuze uit verschillende smaken ook suiker- en lactosevrij ijs verkrijgbaar heel aangename tuin met veel zitplaatsen naar keuze in het zonnetje of in de schaduw onder de parasols of onder de bomen
Heerlijk, vele soorten en smaken schepijs. Zeer de moeite waard, indien je in buurt bent, voor een bezoekje! Ruim voldoende zitplaatsen.
Heel erg lekker ijs. Zeer mooie sfeer en een mooie leuke tuin. Veel parkeerplaatsen voor auto’s en voor fietsen. Zeer vriendelijke personeel. Alles was top.
Een heel uitgebreid aanbod aan smaken. Plekjes in de tuin om te genieten van al dat lekkers. Vriendelijk personeel en een super vlotte bediening. Stond een lange wachtrij, maar na enkele ogenblikken hadden we onze ijsjes al. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid