facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Commerce

De Commerce

Info

lekker Belgische keuken
nu ook open op donderdagavond



"Bij ons geniet je van ’s middags tot ’s avonds van vers gemaakte gerechten. Onze menukaart is een echt feest voor zoetekauwen en levensgenieters; van spaghetti bolognaise tot rundsstoverij of steak tartaar op z’n Italiaans, pannenkoeken, ijsjes, appeltaart... Perfect om even te ontspannen met familie of vrienden. Je kunt ook in De Commerce terecht voor een brunch vanaf 6 personen of voor het organiseren van een feest. Onze uitgebreide drankenkaart maakt het geheel compleet. Begin met een tintelend aperitiefje, kies de frisdrank van je keuze, bestel een verfrissend wijntje en sluit af met een verse koffie of een pittig digestiefje."
Adres: Kerkstraat 3, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 023086898
Stad: Hoeilaart
Route: Kerkstraat 3
Postcode: 1560



op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Hoeilaart, Restaurant Jezus-Eik, Take Away Hoeilaart, Restaurant Overijse, Ik ben van Hoeilaart, Brasserie Overijse, Commerce Menu, De Commerce Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Victoria Chez Victorine Victoria Chez Victorine 123 meter De tijd van toen.. charmant.. 2X 1 Garnaalkroket gevraagd aan € 8 maar telkens 2 aang...
Restaurant Tissens Restaurant Tissens 917 meter Goede en vriendelijke bediening, lekker vlees..enig minpuntje, ik wil bediend worden ...
Recensies
Zeer gezellige zaak, lekker eten, vriendelijke bediening. En helemaal in orde qua prijs.Eten: 5/5
Lekker eten, vriendelijke bediening. Het is aan te raden op een vrijdag/zaterdag te reserveren. Let op: je kunt alleen cash betalen. Pinnen kan vlakbij. Vegetarische menuopties: Specialiteit van het huis: gevulde aubergine. Vegetarische hamburger Kindvriendelijkheid: Er zijn kinderstoelen aanwezig en er is ruimte om te verschonen. Parkeren: Er zijn enkele parkeerplaatsen in de straat, maar ook op de grote parkeerplaats bijnse kerk op 25 meter afstand. Rolstoeltoegankelijkheid: De drempel is vervangen door een helling.
Lekker gegeten met groep van 4. De suggestie van de spiegel, met een lokaal bier FELIX van Hoeilaart. Vriendelijke bediening. Tip: enkel cash te betalen.
Super gezellig. Altijd lekker en niet te duur. En steeds vriendelijke bediening.
Eten was lekker en snel klaar. Vriendelijke bediening, net en mooi interieur. Alleen denk ik dat er wat meer afstand tussen de tafels mocht zijn pm aan de regels te voldoen.
De nieuwe eigenaars brengen een verse en zeer verzorgde keuken. Ikzelf nam steak tartaar op z'n Italiaans ā la minute bereid! Top! En de frietjes perfect gebakken en lekker warm als ze aan tafel kwamen. Succes nog en zeker tot een volgende keer!
Super lekker eten en en top bediening!!
Top service en super lekker eten! Echt een aanrader.
Wij sprongen hier onlangs binnen voor een onverwachte hap. Ik bestelde een salade met scampi’s. De salade zat rijkelijk onder de saus en er zaten vrij grote stukken tomaat in. Het eten was ok maar liet geen speciaal goed gevoel bij me achter. De bediening was correct maar niet bijzonder hartelijk. De inrichting is best gezellig.
Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Commerce met het openbaar vervoer


Hoeilaart Kerk 50 meter
Hoeilaart Kerk 80 meter
Hoeilaart Kerk 110 meter
343
345
504
544
548
Hoeilaart Kerk 110 meter
343
345
504
544
548
Hoeilaart Post 130 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid