facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Clercq-Verstichel

Info

Verzekeringsmakelaar

Geschiedenis

Leven en ondernemen gaan steeds gepaard met risico’s. Een efficiënte beheersing van risico’s vormt dus een must voor iedere onderneming.

In een snel evoluerende bedrijfswereld zijn omgeving, wetgeving, producten en technologie immers onderhevig aan een continu veranderingsproces. Wij denken hierbij met u mee.

Ons engagement bestaat uit het leveren van professionele bijstand in de complexe materie van aansprakelijkheden en overeenkomsten.

Onze onafhankelijkheid en jarenlange ervaring gekoppeld aan een vooruitstrevende en creatieve visie op verzekeren, staan hierbij borg voor een deskundig advies op maat.

Adres: Dendermondesteenweg 305/001, 9070 Destelbergen
Telefoonnummer: +3292242480
Stad: Destelbergen
Route: Dendermondesteenweg 305/001
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Nicolas De Clercq verzekeringen, De Clercq Nicolas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eskofin Eskofin 2 km Eskofin is een topkantoor. Het combineert de bereikbaarheid van een kleiner boekhoudk...
Torcq - De Wilde & Partners Torcq - De Wilde & Partners 4 km Enkel positieve ervaringen! Zijn meer dan concurrentieel qua prijzen en dit in combin...
Recensies
Goeie service, snel en to the point. Uitvoerige uitleg bij alle producten en vergelijking tussen de verschillende mogelijke partners.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid