facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Clerck: ramen & deuren in PVC

De Clerck: ramen & deuren in PVC

Info

Meer dan een halve eeuw ervaring in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in PVC.

Geschiedenis

Dat De Clerck BVBA geen eendagsvlieg is, mag best worden gezegd. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1965, toen grootvader Etienne algemene timmer- en schrijnwerken in hout uitvoerde. Met veel zorg en toewijding hielp hij zijn klanten aan waterdichte daken, trappen van een ander niveau en natuurlijk ook schitterende ramen en deuren.

Akkoord, hout heeft moeten plaats ruimen voor pvc, maar zoon Dirk en kleinzoon Frederik zetten anno 50 jaar later nog altijd met veel zorg het werk van Etienne voort. Als erkende verdeler van Deceuninck gaan we op zoek naar de gepaste oplossing voor iedere smaak.



"Al meer dan 50 jaar stelt ons familiebedrijf alles in het werk om klanten aan schitterende ramen en deuren te helpen. Mogen we u binnenkort welkom heten in onze toonzaal in Sint-Gillis-Waas? We bekijken graag met u de mogelijkheden qua kleur, profiel en afwerking. U vindt bij ons gegarandeerd de ramen en deuren van uw dromen."
Adres: Mosselbank 62 A, 9120 Vrasene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 03/775.54.72
Stad: Vrasene
Route: Mosselbank 62 A
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ramen en deuren beveren, zwarte ramen modern, ramen de clerck, renovatie ramen, ramen en deuren oost vlaanderen, ramen en deuren melsele, ramen en deuren renovatie, ramen en deuren sint niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MICO tuinwerken MICO tuinwerken 784 meter Doen wat ze zeggen
Nextt Business Club Nextt Business Club 985 meter Oplichter 1ste klasse! Stapelt de faillissementen op...
Strijkhulp met dienstencheques Strijkhulp met dienstencheques 1 km Ik doe u strijk met dienstencheques. Ophalen en brengen ook mogelijk. Interesse en vr...
DVH cleaning DVH cleaning 1 km als je uw ramen, raamkozijnen ,raamdorpels ,garagedeuren voordeur,achterdeur enz...11...
Niche Parfum Lovers - Marcus Spurway Niche Parfum Lovers - Marcus Spurway 2 km Marcus Spurway is een 200 jaar oud Frans parfumhuis. Van het ontwikkelen van de parfu...
Dakwerken Verdonck BVBA Dakwerken Verdonck BVBA 3 km Vertaald door Google Topservice! Origineel Top service !
Recensies
Wij zijn blij met de mooie nieuwe ramen. We zien en voelen het verschil. De ramen zijn perfect opgemeten en geplaatst. De plaatsers en afwerkers hebben heel proper en efficiënt gewerkt en zijn allemaal super vriendelijke mensen. Wij zijn tevreden over de uitvoering en ook zeker over de planning. En als we vragen hadden werden we goed geïnformeerd en snel geholpen. Top !
Alle ramen en buitendeuren van ons huis werden vervangen. Prachtig werk geleverd door zeer professionele medewerkers. Materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent een mooie upgrade voor onze woning. Zeer tevreden !
Wij kochten een huis via SOD waarbij De Clerck ramen en deuren plaatste dus ik kan niet over het hele proces feedback geven. Vriendelijke service, problemen die we hebben gemeld, is altijd op korte termijn behandeld geweest. Echter de kwaliteit van het raam en deurwerk van Deceuninck pvc is niet zo goed.
Correct afspraken nagekomen. Leveringen volgens planning. Kleine drempels op de bouw correct opgelost en last but not least, mooie ramen en deuren. Wat ons betreft een erg fijne samenwerking.
We hebben een zeer fijne samenwerking gehad zonder enig probleem en mocht er zich toch een probleem voor doen dan zoeken ze mee naar een oplossing. Alles is zeer mooi afgewerkt en alles is ook netjes achter gelaten, niet veel poetswerk. en zeer vriendelijk personeel, geen vraag is te veel
Via deze weg wil ik nog even vermelden dat ik heel blij ben met het resultaat, ook de na-service die ik heb mogen ondervinden door de krassen op de rolluiken en op de ramen werden snel behandeld. Mvg, Soelaika van eyck
Zeer vlotte samenwerking vanaf de offerteaanvraag tot aan de oplevering. De Clerck staat altijd klaar bij vragen en voorziet na plaatsing een zeer vlotte afhandeling van eventuele opmerkingen!
Perfekte opmeting, plaatsing volgen afspraak en planning en correcte afwerking. Top bedrijf
De mensen van De Clerck leveren professioneel werk vanaf de opmeting en de opmaak tot en met de plaatsing. De voorbereiding verliep vlekkeloos, met correcte communicatie en advies, de offerte was duidelijk en volledig, de leveringstermijn zoals afgesproken, en de uitvoering snel en accuraat. Mooi werk !
Uitstekend materiaal, vakkundig en snel geplaatst. Ook de aangename administratieve ondersteuning is uitstekend. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Clerck: ramen & deuren in PVC met het openbaar vervoer


Vrasene Mosselbank 40 meter
23
84
85
Vrasene Mosselbank 50 meter
23
84
85

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid