facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bron van Bavalon

De Bron van Bavalon

Info

Nostalgisch en romantisch aanbod

Geschiedenis

Welkom op deze fanpagina van De Bron van Bavalon, een winkeltje zo uniek en feeëriek dat het je niet onberoerd laat. Zalig snuisteren tussen al het moois terwijl je een duidelijk positieve energie ervaart. In het zeer ruime aanbod vind je bovendien vast wat je zocht, om te houden of om te schenken.
Ben je ook helemaal weg van 'de Bron van Bavalon'? Deel dan jouw enthousiasme door deze pagina leuk te vinden en te delen met al jouw vrienden.

Bezoek alvast ook de website waar je meer informatie kan vinden met veel, heel veel afbeeldingen uit het aanbod: geschenken - juwelen - accessoires - pen&papier - Paperblanks - decoratie - meubelen - verlichting op maat van Belgische ontwerpers - tafelwaren - bed&bad - mineralen - boeken voor spirituele groei - Putumayo World Music - tuinbeelden en ornamenten
Een 'echte' webshop is in het vooruitzicht maar ondertussen is 'kopen op afstand' zeker mogelijk. Meer verneem je op onze pagina 'Actie Gratis Verzending' (http://www.bavalon.be/gratis-verzenden-vanaf-euro40.html)

A secret place of the most wonderful things to keep and to give...

Op AFSPRAAK zetten we graag voor jou de deur OPEN
Voor speciale gelegenheden zoals Valentijn, moederdag en Kerst is de toegang vrij - Zie onze website voor deze openingstijden



"A magical shop for things to give and to cherish - Juwelen - Decoratie - Geschenken - Artistieke verlichting - Spirituele groei"
Adres: Wolvertem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3222700509
Stad: Wolvertem



op zoek naar gerelateerd: Bavalonshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ateljee Lalyboo Ateljee Lalyboo 14 km Mooie winkel en je kan er naar hartelust uw ding vinden... Handgemaakte kaarsen in al...
Recensies
Super toffe spullen en super vriendelijke mensen. Top service!
Online juweeltjes besteld, dag nadien geleverd! Netjes verpakt en vergezeld van een hartelijke, persoonlijke boodschap. Zeer goede communicatie ook omtrent de levering. Prima opvolging. Ik koos voor oorbellen en een halsketting van Josiane Douchamps. Zeer blij verrast dat ze bij het uitpakken nog mooier bleken te zijn dan op de foto's van de site. Ware kunstwerkjes! Zeer licht materiaal overigens, dus geen hangende oortjes. Voorzien van 925-stempeltje zilver. Kortom, meer dan tevreden over deze aankoop en bijhorende service. Een absolute aanrader!
Ik had de tweede ring besteld bij de Bron van Bavalon en wederom was alleen het pakje openmaken al een genot. Mooi verpakt, een persoonlijk, met de hand geschreven briefje erbij. En niet geheel onbelangrijk: wát een prachtige ring! Love it! Dank ook aan de maker, Ralf De Burchgrave. Het is een waar kunstwerkje :
Wat een fijne zaak. Zo persoonlijk, zo attent, zo geduldig en behulpzaam. Mijn pakje was prachtig ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Wat een feest om zoiets te mogen ontvangen. Lieve Paul en Kristl: superbedankt! <3 PS: en hij is perfect. Precies op maat, heel mooi. Blij mee :
een paradijs vol schoonheid en warmte. Niet alleen door de prachtige juwelen die ze verkopen, maar ook door hun liefde voor het vak, de warmte waarmee je ontvangen wordt en de vakkennis.
Super gezellig en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid