facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bosvlindertjes

De Bosvlindertjes

Info

Wij bieden opvang aan max. 18 kindjes. Dit doen we in een huiselijke,familiale sfeer. Zo kunnen we ingaan op de persoonlijke behoeften van ieder kind.

Geschiedenis

De Bosvlindertjes biedt opvang aan max. 18 kindjes. Dit doen we in een huiselijke,familiale sfeer. Zo kunnen we ingaan op de persoonlijke behoeften van ieder kind. Deze individuele benadering staat volledig in het teken van de emotionele, motorische en sociale ontwikkeling van elk kind.

In onze gezellige speel- en leefruimten zorgen we voor leuke activiteiten en aangepast speelgoed zodat elk kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. Ook vinden wij het zeer belangrijk dat de ouders het leven van hun kinderen in ons kinderdagverblijf kunnen volgen.

Door middel van een app voor de smartphone zullen wij de ouders informeren wat we allemaal doen. (foto's van activiteiten, menu van de week,... ) Zo kunnen we de grappige ,leuke momenten onmiddelijk doorsturen naar de mama's/papa's ;-)

Dagelijks krijgen de kinderen verse maaltijden en fruitpap of 4-uurtje.
Op aanvraag kunnen we flexibele opvang voorzien.

Adres: P. De neveplein 18, 8300 Westkapelle (België)
Telefoonnummer: 32494667119
Stad: Westkapelle
Route: P. De neveplein 18
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: kinderopvang knokke-heist, Onthaalmoeder Knokke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid