facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boomkamer

De Boomkamer

Info

De Boomkamer staat voor stijlvolle, handmade houten bijgebouwen en poolhouses met een exclusief cachet waarbij traditionele ambacht en passie voor het vak hand in hand gaan met tijdloze elegantie en een luxueuze uitstraling.

Adres: Leuerbroek 1046, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 089701170
Stad: Kinrooi
Route: Leuerbroek 1046
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: houten bijgebouwen limburg, landelijke bijgebouwen, houten bijgebouwen prijzen, houten bijgebouwen zelfbouw, eiken bijgebouwen, moderne bijgebouwen, houten bijgebouwen modern, houten bijgebouwen west vlaanderen
Recensies
Onze samenwerking is meestal met Frank, een aangename & professionele man die al de tijd neemt voor de klant. Als onderaannemer en klant kunnen wij geen betere samenwerking wensen. Dankjewel Frank & hele boomkamerteam!
Wij hebben genoten van de fijne samenwerking met het team van De Boomkamer, zowel bij de planning als bij de effectieve plaatsing en afwerking. Alles verliep zeer professioneel, echte vakmannen. We zijn zeer tevreden met de realisatie en hebben ook al veel positieve complimenten ontvangen over onze bijbouw. Een echte aanrader!!!
Beste Rocco en medewerkers van de Boomkamer, Het was voor ons héél aangenaam samenwerken met jullie, bovendien zijn wij erg trots op het prachtige en kwalitatieve eindresultaat. Dit blijkt ook uit de vele positieve reacties en complimenten die wij van onze bezoekers mogen ontvangen. Een dikke proficiat aan jouw hele team, het zijn stuk voor stuk “echte” vakmannen en fijne mensen om mee samen te werken. Nog veel succes met jouw volgende realisaties. Werner en Lut Paredis Heusden-Zolder
Bij De Boomkamer nemen ze zich de tijd om prachtig werk af te leveren. Geen rap-rap en half werk bij deze mannen. Van ontwerp tot oplevering vlotte en professionele communicatie. Afwerking is top! Service en kwaliteit van deze soort is zeldzaam. Onze appreciatie voor het voltallige team!
Wij zijn zeer tevreden met ons eiken bijgebouw! Een persoonlijke aanpak van De Boomkamer met een uitwerking op maat! Daarbovenop een goede begeleiding en kwalitatieve materialen! Geen vraag is voor hen teveel! Zeker een aanrader!
Erg blij met onze eigen mooie "Boomkamer"! Daarnaast was het ook een prettige samenwerking met het hele team, van de planningsfase tot aan de uitvoering.
Heel tevreden over het geleverde werk van deze vakmannen uit eigen gemeente! Laat die mooie zomeravonden maar komen ...
Tof bedrijf met zeer mooie producten. Ben zeer goed geholpen en wens hun aan te bevelen als je buitenprojecten gaat uitvoeren.
Zeer mooie en vakkundige plaatsing! Echte vakmannen en zeer vriendelijk!
Mooie werken gezien prachtig afgewerkt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid