facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boomhut

De Boomhut

Info

Dé speciaalzaak voor uw babykamer, kinderkamer of jeugdkamer! Surf naar www.deboomhut.be of kom langs in onze winkel te Geel.

Geschiedenis

Jong zijn is fantastisch. De wereld gaat langzaam open en je wordt heel stilletjes aan groot. Om deze boeiende tijd nog wat extra magie te geven, zijn er de babykamers, kinderkamers en jeugdkamers van De Boomhut. Want wat je droomt in een kamer van De Boomhut, komt veel sneller uit.



"De Boomhut is dé specialist in babykamers, kinderkamers en jeugdkamers. Ook qua decoratie, geboortelijsten en kinderwagens is De Boomhut uw partner. Vrijblijvend advies, de beste prijzen, a big smile, eigen leverings- en plaatsingsdienst....kortom u kan alles vinden bij De Boomhut. We verwelkomen u graag in de grootste showroom van België voor baby,- kinder- en jeugdkamers. Hopelijk tot snel."
Adres: herentalseweg 62, 2440 Geel
Telefoonnummer: +3214214507
Stad: Geel
Route: herentalseweg 62
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: De Boomhut Brugge, Kinderkamer geel, De waanzinnige boomhut, De Boomhut Torhout, De Boomhut freinet, De Boomhut Izegem, De Boomhut adres, Facebook De Boomhut
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lifestyle event Lifestyle event 1 km Een avond ontspanning, inspiratie en verwennerij. Een samenwerking tussen Abitare en ...
Abitare Compact Wonen Abitare Compact Wonen 3 km Abitare Compact Wonen is een verlengstuk van de herkenbare Abitare Mooi Wonen stijl. ...
Recensies
Ik kan alleen maar zeggen: Nooit meer! Babylijst daar afgesloten en alleen maar problemen gehad. Van begin tot eind. Maar als er iets misliep krijg je als antwoord: Wij zijn niet verantwoordelijk voor ons systeem. Wie dan wel? Het interesseerde hun eigenlijk ook niets. Lag het niet aan hun systeem of website, lag het aan de leverancier. Makkelijk toch, verantwoordelijkheid afschuiven. Sommigen hadden cadeaubon gekocht online en wij wisten dit niet. Koper is zelf moeten gaan klagen. En voordeel haal je er ook niet uit. Wat je zelf van de lijst koopt telt niet mee voor de 10%. Bij vele anderen wel. Ga maar naar Dreambaby of elders. Slechter kan in elk geval niet.
Een uur gereden om op zondag voor een gesloten deur te staan, hoewel de openingsuren vermelden dat ze open zijn. Een briefje aan de deur met gewijzigde openingsuren kunnen wij vanop afstand niet zien! Triest!
Ontwerp en bestelling vanop afstand gebeurd. Steeds super snel en vriendelijk verder geholpen. Zoonlief super gelukkig met deze opstelling. Dikke merci aan het team van De Boomhut!
Ze zijn kinderkamer komen plaatsen maar hadden niet de juiste schroeven gebruikt dus twee gaten in onze nieuwe meubel bam! Klus geklaard! Paar kartone doze ervoor gezet en voila opgelost . We hebben ze gebeld, een email gestuurd en twee maanden later nog altijd geen oplossing . Ze hebben ons zogezegd tien keer all "gecontacteerd" maar een keer gemiste oproep maja bon . We komen kinderkamer binnen en de eerste wat we zien twee gaten omdat het knal in het zicht is . Het kan gebeuren van die gaten hej ... maar hoe dat ze het "oplossen "
Super leuke winkel super veel keuze
Mijn 7-jarige dochter probeerde op een hoogslaper te klimmen. Voordat het haar lukte om op het bed te komen, stortte het plotseling in. Ik kon nauwelijks voorkomen dat het bed de grond raakte en gelukkig lukte het mijn dochter om van het bed af te springen. Er moet een waarschuwing zijn geweest dat het bed niet stabiel is, zodat de kinderen uit de buurt van gevaar worden gehouden. Het ergste van alles is dat de meneer die daar werkte niet eens zijn excuses aanbood! Hij liep gewoon weg nadat hij het bed gemaakt had, hoewel hij ons om hulp vroeg!
Verschrikkelijke ervaring mee. Leveren maar halve kamers. Ze hadden verkeerde stukken mee en dus gingen ze de rest naleveren en nooit meer gezien. Talloze keren gebeld en valse beloftes gekregen dat ze zouden komen maar telkens niks wel verlof moeten nemen omdat ze énkel die dagen konden. Compensatie beloftes langs alle kanten maar als het er op aankwam was het de schuld van de klant. De kamers zijn enorm mooi maar de service trekt op niks.
Een absolute aanrader!!! Mijn eerste ervaring gaat al 5 jaar terug. De geboortelijst voor mijn dochter was een echt succes! Ik kreeg advies over wat ik allemaal nodig heb, de eerste weken maar ook na een aantal maanden. Als nieuwe mama gaf met dat meteen een goed gevoel. Bo haar kamer werd ruim op voorhand geleverd zoals afgesproken en gemonteerd ter plaatse. Het sprak dan ook voor zich dat we Bo haar 'grote kamer' dan ook opnieuw bij De Boomhut bestelde.
Eerste ervaring met deze winkel was goed, maar trouwe klanten die teruggaan voor de aankoop van een tweede slaapkamer worden niet beloond!! Veel onduidelijkheid over levering en zelfmontage en bij navraag krijgen we ook niet tijdig antwoord. We wachten nog steeds op feedback, dit kan véél beter!!! Reactie op de feedback van de verkoper: Voor alle duidelijk, we hebben eerst een aangenaam gesprek gehad in jullie winkel in Geel waar een eerste offerte werd opgesteld. Hier was duidelijk aangegeven dat het leveradres ons thuisadres was en dat we 5% korting kregen voor zelfmontage. Toen we nadien om een kleine aanpassing van de offerte vroegen was dit ineens gewijzigd. Vandaar onze grote teleurstelling, dat beschaamd het vertrouwen en wordt door ons echt beschouwd als 'een lepe streek'. Dat we nu enkel een levering op de gelijkvloers krijgen ipv op eerste verdiep zoals initieel mondeling overeengekomen is nog steeds teleurstellend, maar we willen gewoon geen gedoe. Jammere zaak...
Heel mooie winkel van kinderkamers!! Zeker de moeite om naartoe te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid