facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bonten Oss

De Bonten Oss
"Familie vriendelijk BBQ Restaurant met aandacht voor de verse en kwalitatieve ingrediënten.Sfeer, gezelligheid en lekker eten zijn Onze troef.Voor fingerfood en lekkere cocktails ben je welkom in onze gezellige loungehoek!"
Adres: Dorp 33 , Lommel 3920, BE
Telefoonnummer: 011 54 15 97
Stad: Lommel
Route: Dorp 33
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: de bonte os budel, grill restaurant lommel, den bonten os overijse, restaurant de bonte os, den bonten os mol, den bonten os lede, den bonten os antwerpen, bonte os budel menukaart
Recensies
Beetje pusherig om extra drinken en extra saus waar ze dan blijkbaar extra voor rekenen , rekenen ze nog drinken te veel aan . Heb dan zelf de berekening gemaakt min prijs van het drinken rekenen ze nog 1,5 euro teveel aan . Ik heb het zo gelaten, 4 euro voor mayo op de frieten vind ik toch ook aan de hoge kant.Eten: 3/5
Zeer lekker gegeten! Heerlijk stukje vlees. Goede grootte van de porties. Toffe sfeer en heel mooi aangekleed. Open keuken waardoor je ziet hoe alles wordt gemaakt bij een knisperend haardvuur. De bediening was zeer vriendelijk en toegankelijk. Hier komen we zeker nog. Enige minpuntje. Verscheidene zaken van op de kaart waren op. Dit werd vooraf echter correct aangegeven en het was een maandag dus dat wil ik hen vergeven ;-
Heerlijk BBQ Restaurant met vriendelijke bediening. Wij namen de food sharing menu. Dit houd in dat de kok een paar gerechten maakt als verassing. We moesten gewoon zeggen wat we niet lusten en dan wordt er daar rekening mee genomen. Het eten was super lekker de ribeye is zeker aan te raden.
Gisteravond gegeten bij den bonten oss. Fijn onthaal, erg gezellig. Wij konden achter buiten zitten, met 6 personen. De service vriendelijk, goed en duidelijk. We hebben heerlijk gegeten. De flank steak en spare ribs en de black angus burger bevielen erg goed. De salsasaus bij de chips vooraf was ook zelfgemaakt en erg lekker....we mochten er geen pot van kopen helaas....heerlijk. We gaan nu vaker komen. Dank!!
We namen de hotwings als voorgerecht om te delen en de Korean BBQ ribs. In mijn ervaring was het niet het vlees zelf maar de smaak van de Korean glaze die het em deed . Pineapple ginger mojito was ook lekker vers en fris!
Heel mooi tuinterras, maar ook binnen heel mooi ingericht. Als voorgerecht zijn de kaaskroketten aan te raden. Carpaccio was heel lekker, maar miste wat balsamico. Hoofdgerecht ribbetjes met honing een topper, lamskroon was ook heel goed. Al bij al erg genoten van heerlijk eten en een heel vriendelijke bediening. Wij gaan zeker terug!
heerlijke angusbief burgers gegeten en heerlijk limburgs pils en een redelijke prijs, en leuke grappige bediening. top.Eten: 4/5
Heerlijk eten, veel keus en uitstekende kwaliteit. Het personeel kennen hun vak en kunnen perfect vertellen over het eten. Zeker een aanrader!
Best restaurant in town! En ik heb er al een paar gedaan... Super lekker vlees, aandachtige bediening en zeer gezellige sfeer. Zeker de moeite waard als je van charcoal grill houdt. Echt top!
Wij hebben erg lekker gegeten. Prijs - kwaliteit is heel goed. Mooi interieur, vriendelijke bediening. Vooraf een salade van het huis gekregen en nachos met een lekkere dip. Altijd fijn! Perfecte plaats om gezellig en rustig te gaan dineren. Wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid