facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Boekhouding.Be

De Boekhouding.Be

Info

Boekhouding voor kleine en grote bedrijven.

Adres: Grote Steenweg 306, 9340 Oordegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0497 70 36 72
Stad: Oordegem
Route: Grote Steenweg 306
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Av Consulting Oordegem, Boekhouder voor kleine zelfstandige, Klein boekhoudkantoor
Recensies
Vincent en het voltallige team zijn steeds bereikbaar zonder langdurige wachttijd! Dat gecombineerd met goed advies waarbij jij de richting bepaalt, zorgt ervoor dat ze zowel in de breedte alsook in de diepte met jou meedenken: laagdrempelige communicatie tot volledig in detail. Volledig digitaal werken zorgt dat ze jou ook op afstand kunnen bedienen, maar je kan altijd fysiek afspreken wanneer je dit nodig denkt te hebben. 5+ sterren, aanrader .
Ik ben zeer tevreden over mijn boekhoudkantoor, die uitstekende diensten levert. Ze zijn altijd bereikbaar, bieden een luisterend oor en geven zeer degelijk advies. Vincent heeft me al vaak persoonlijk bijgestaan om mij door de complexiteit van zaken doen te helpen navigeren. Zijn professionaliteit en betrouwbaarheid, alsook die van zijn collega's, stellen me gerust en helpen mij om mij zaak verder uit te bouwen. Ik beveel mijn boekhouder ten zeerste aan.
Ondertussen bijna 2 jaar klant bij De Boekhouding. Vlotte begeleiding bij opstart, geduldige informatie verschaffing en transparantie in prijszetting. Vincent en z'n team zijn zeer bereikbaar en volledig in hun acties/reacties.
Ik mocht kennis maken met Vincent, die uitstekend en heel duidelijk informatie en uitleg geeft bij gestelde vragen, betrokken is bij wat jouw zelfstandig beroep of bijberoep betreft, en communiceert hierover heel transparant, wat een grote hulp is als men zelf niet helemaal thuis is bij boekhouden.
Vincent en zijn team snappen hoe freelancers werken, werken pro-actief, en denken mee. Werk heel graag met hen samen.
Zeer professioneel en correct
Goede service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid