facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Blauwe Vogel !

De Blauwe Vogel !

Info

Reisfamilie Carlier staat garant voor leuke reizen aan scherpe prijzen ongeacht of U nu op zoek bent naar unieke rondreizen, hotelverblijven of cruises !

Geschiedenis

De Blauwe Vogel is een familiebedrijf van vader op zoon (18e generatie familie Carlier op dit moment).

De geschiedenis gaat terug tot 1609 toen onze voorouders begonnen met een "koetsen"-lijndienst vanuit Marseille.

Zoveel jaren later bieden we U een heleboel knappe reizen aan, met de nadruk op Vlaams begeleide rondreizen. De toppers hier zijn Thailand, Turkije, USA, Cruises en Zuid-Afrika.

Met onze 15 enthousiaste medewerkers vormen we een leuk team dat alles regelt van A tot Z. Onze speciale aanbiedingen zijn bekend om hun prima verhouding prijs / kwaliteit. Deze zijn dan ook zeer vlug volboekt. Wacht dus niet te lang indien U een Blauwe Vogel-reis naar keuze heeft gevonden. Vol = vol !

Maandelijks organiseren we in ons auditorium een thema-dag. Tijdens zo een presentatie leggen we een bestemming uit aan de hand van prachtige films en deskundigen die de plek door en door kennen. Deze zijn zeer populair. Inkom gratis, reservatie verplicht.
Het Blauwe Vogel-auditorium werd recent uitgerust met Dolby Digital Surround Sound !

U zal snel merken : we zijn geen "gewoon" reisburo, zoals U er op elke hoek van de straat wel een vindt. Bij ons is reizen geen beroep, maar een ware passie.U vindt bij ons dan ook originele aanbiedingen, verrassende themadagen en buitengewone prijzen, die men bij een "ketenwinkel" niet kan of wil organiseren wegens gebrek aan tijd & enthousiasme. Bij reisfamilie Carlier zijn we 24 uur op 24 bezig met reizen en alles wat daarmee te maken heeft...

Adres: Luikersteenweg 62, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: +32 (0)11 705 500
Stad: Sint-Truiden
Route: Luikersteenweg 62
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: de blauwe vogel 2018, de blauwe vogel lapland, de blauwe vogel cruise, de blauwe vogel kreta, de blauwe vogel egypte, de blauwe vogel cuba, de blauwe vogel cruises 2018, de blauwe vogel thailand
Recensies
Sri Lanka het eiland naast India bekend om haar uitgestrekte vlakten, bijzondere bergtoppen, theeplantages of andere kruiden en uiteraard de schitterende Boeddhistische en/of Hindoe tempels. Op het moment van onze reis maart 2022 kampte Sri Lanka met een enorme economische crisis. Doch hebben wij door onze schitterende begeleiding gids Sam hier niets van ondervonden. De snelle 5-daagse doortocht van Negombo naar de Leeuwenrots Sigirya, olifantensafari in Minnerya National Park, de tempels van Polonnaruwa, kruidentuin in Matale en het betoverende Kandy, en met de epische trein terug naar Colombo. Nadien nog een weekje uitrusten op de Maladiven in het RIU Atoll hotel. Genieten met de watervilla in optie. Een top vakantie om nooit te vergeten.
In augustus een schitterende reis gemaakt naar Sao Miguel, een van de eilanden van de Azoren. Iedere dag werden we omver geblazen door de fantastische panorama’s en de prachtige natuur. Alle hoogtepunten van het eiland hebben we gezien, uitstekend begeleid door reisleidster Nicole. En ook buschauffeur Paulo verdient een vermelding, niet alleen voor zijn rijkunsten maar ook voor de interactie met de groep, Super! Het hotel en de kamer waren zeer goed, personeel super vriendelijk en behulpzaam. Het is een onvergetelijke reis geworden, een echte aanrader!
Net terug van een schitterende reis naar Dubai en Abu Dhabi. Twee van de Emiraten uit het Midden-Oosten uit de verhalen van "Duizend-en-één Nachten". Wat ze daar hebben verwezenlijkt in een woestijn is ongelooflijk. We hebben daar een week geleefd alsof we prinsen uit België waren! Ze doen daar alles om de toeristen te verbazen zodat ze terugkeren naar hun fantastisch land. Ikzelf dacht voor mijn vertrek naar Dubai dat het misschien voor ons te artificieel zou zijn, maar je kan alleen maar bewondering hebben voor hetgeen ze daar gebouwd hebben en voor de gastvrijheid. Iedereen valt daar onder de charme, de schoonheid en sorry de luxe daar ze daar aanbieden. Chapeau aan de "Blauwe Vogel" reisagentschap om voor een schappelijke prijs deze luxe reis aan te bieden.
De bestemming Santorini was prachtig. Het hotel 'Afrodite Venus Beach hotel was mooi gelegen aan Kamari Beach. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De kamer was oké maar niet gerenoveerd, vb. wel een inloopdouche maar met een ondermaatse sproeikop. Als alleenstaande vind ik dit wel jammer aangezien je toch een mooie opleg moet betalen. Gelukkig was het enkel logies en ontbijt want dit was ondermaats en heel weinig keuze, de warme gerechten waren meestal koud. Ik meldde dit en werd meteen rechtgezet maar de dag nadien was het opnieuw hetzelfde. Misschien heeft dit te maken met corona of te kort aan personeel. Al bij al genoten van dit prachtige eiland!
Net terug van Santorini verblijf 01/09 - 08/09 Voor ons de eerste keer met De Blauwe Vogel. Alles was tot in de puntjes afgewerkt. Van het opstijgen in Zaventem, tot het aankomst in Santorini, waar we onthaald werden door een Tui medewerker, die ons uitleg gaf over het verder verloop van ons verblijf. Ook het hotel keuze was TOP! We hadden ons geen betere verblijfplaats kunnen inbeelden. Op de dag voor de terugreis, werd in het hotel het uur van ophaling gemeld. Alles liep vlotjes. We zijn aangenaam verrast van de werking van De Blauwe Vogel. Een echte aanrader voor wie zorgeloos op reis wilt vertrekken. Goed bezig zouden we zeggen! Mvg Luc en Caroline De Temmerman-Wattiez
Niet 1 maar 2 plaatselijke gidsen! 1 van de vele pluspunten tijdens een fantastische reis naar Sri Lanka. De gidsen zorgden voor een zorgeloze vakantie: authentieke eetplaatsjes, een antwoord op elke vraag, een veilig gevoel op elk moment,... deze rondreis was zeer goed gevuld waardoor we op korte tijd enorm veel hebben meegemaakt en gezien. Wat een mooi land, met een gastvrije mentaliteit. Een echte aanrader. Na een 6 daagse rondreis doorheen Sri Lanka sloten we af met een weekje Malediven in Riu Atoll. Absoluut TOP! Idyllische omgeving, geweldig eten, zeer vriendelijke mensen, een eigen huisrif,... Een zalig einde van deze TOPvakantie.
Wat een ervaring! Onze reis naar Zuid-Afrika hebben we na 2 jaar wachten eindelijk kunnen beleven. Het is een prachtreis geworden en een schitterende ervaring. De lodgen, de excursies, het eten en zoveel meer. Daar speelde Jacques, onze reisbeleider, een belangrijke rol in. Door hem was onze reis tot in te puntjes voorbereid en hebben we heel mooie dingen gezien. Het is zeker een land om naar terug te gaan. De taal, de natuur en de dieren. Zeker een aanrader naar toekomstige reizigers. Kurt & Wendy
Mooie reis door het prachtige Thailand met een top begeleiding. Reisleider Yves de lopende encyclopedie die heel het boedisme en de thaise way of life tot in de kleinste details uitlegde, en gids Wow die met een energie van een duracel konijn ons door alle tempels, fietstochten en wandelingen begeleide. Een reis die tot in de puntjes is gepland. Het was voor ons de eerste keer met de blauwe vogel maar zeker niet de laatste.
Terug van Kos heb ik contact opgenomen met het kantoor , heb hun attent gemaakt op een voorval i.v.m de verblijf taks , al heel snel kreeg ik de melding dat hun web side was aangepast . Wat betreft hotel ,mooi resort maar kamer personeel moest er nog inkomen bij begin seizoen . Wel vriendelijk en gedienstig in restaurant en bars , mooi gelegen ook . Niet ver van de stad en alles bereikbaar met fiets en openbaar vervoer . In het algemeen toch een tevreden gevoel aan mijn verblijf overgehouden .
Fantastische vakantie op Kos in het Pelagos hotel en suites. Groot pluspunt rechtstreeks van de luchthaven naar het hotel zonder tussenstop. Ruime suites om in te vertoeven . In het restaurant is er een gevarieerd en verzorgd buffet , de bediening is zeer vriendelijk zowel voor groot als klein. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid