facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Binnenkoer

De Binnenkoer

Info

Binnenkoer is een veelzijdige locatie voor recepties, tentoonstellingen, workshops, optredens of vormingen. Ze organiseert zelf evenementen en is te huur.

Geschiedenis

Vol verwondering kijken we naar de Binnenkoer. Ze is prachtig gerenoveerd zonder haar eigenheid te verliezen. Uniek is ze ook, zo centraal gelegen in een landelijke gemeente. Het is die verwondering die we willen delen met jou, u en jullie.

De Binnenkoer organiseert zelf activiteiten voor inwoners van Laarne en verder. Hou ons in de gaten voor een volgende activiteit.

Ze verwelkomt ook graag jouw evenement, dat van je bedrijf, vereniging of gezelschap. De Binnenkoer is een veelzijdige locatie voor recepties, tentoonstellingen, workshops, optredens of vormingen. Ben je op zoek naar een geschikte plek, contacteer ons dan voor meer informatie en een bezoek.

Adres: Dorpsstraat 17, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 0473/52.35.98
Stad: Laarne
Route: Dorpsstraat 17
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Babyborrel Laarne, Serre te huur feest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid