facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bijloke Zomerbar

De Bijloke Zomerbar

Info

De Bijloke Zomerbar? Dat is in augustus twee weken genieten van een gezellig openluchtterras en gratis tuinconcerten op De Bijlokesite. Drinks by STAMcafé.

Geschiedenis

Hoera! Muziekcentrum De Bijloke krijgt een zomerbar. Twee weken en drie weekends lang maken we in augustus van deze groene oase in centrum Gent een gezellig openluchtcafé. Tussendoor spelen enkele doorwinterde muzikanten zes akoestische concerten.

Bovendien is het dé ideale gelegenheid om in de voortuinen van het STAM hun gratis tentoonstelling 'Gent, bezette stad' eens mee te pikken.

De tuinen van de Bijlokesite zijn één van de best bewaarde geheimen van de stad. Dit op nauwelijks 600 meter van de korenmarkt. Wandel binnen en het geraas van de stad maakt plaats voor het geluid van de wind door de bomen en vogelgezang.

Omgeven door de prachtige historische gebouwen is er geen betere plek voor een picknick, een spelletje kubb of gewoon even uitblazen tussen het shoppen door. Bovendien kan je in de omsloten tuinen je kinderen laten ravotten zonder zorgen voor de razende auto's.

Adres: Bijlokekaai 7, 9000 Gent
Telefoonnummer: 093236111
Stad: Ghent
Route: Bijlokekaai 7
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Bijloke Wonderland, De Bijloke tickets, De Bijloke programma, Bijlokesite, Bijloke festival 2022, Bijloke Jazz, Bijloke Wonderland 2022, de bijloke programma 2022-2023
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bijloke De Bijloke 42 meter De Bijlokesite, een oase naast de ring. Heel leuke sfeer bij evenementen mede dankzij...
Ear To The Ground Ear To The Ground 65 meter Onder de noemer 'Ear To The Ground' organiseert Muziekcentrum De Bijloke tal van cutt...
Sauveur Sauveur 195 meter Sauveur is een project dat erop gericht is om een smaakvolle en duurzame siroop te pr...
The Hide The Hide 333 meter Prima kamers op een goede centrale locatie dichtbij het centrum van Gent. Hebben klei...
Zwart Wild Zwart Wild 443 meter Zwart Wild is een werk- en ontmoetingsplek in Brugse Poort te Gent
KKultuur KKultuur 447 meter Dé cultuurpagina voor de klassieke student van Gent, of dan toch datgene wat de cultu...
Chef-Kot Chef-Kot 447 meter Chef-Kot organiseert low waste markten met verse en lokale ingrediënten voor Gentse k...
Jan Van Den Bon Jan Van Den Bon 467 meter EDIT 18/06/23 Wat een ongelooflijke ervaring is het bij Jan Van den Bon! Alles, maar ...
Krawietelconcerten Krawietelconcerten 494 meter Elke maandagavond van het academiejaar een vers concert om 22u in het Krawietelke. Vi...
Office Arena Office Arena 511 meter Toffe en betaalbare werkplek, deze mensen zijn zeer professioneel.
Verdan Bar Verdan Bar 513 meter Verdan Bar ! Gezellig drinken & dansen Met een KARAOKE & AMBIANCE Waar je niet van ...
Monterey Gent Monterey Gent 532 meter SUPER GAAF! Leuke en gezellige uitbaters. Zelf in de regen is het daar de MAX! IETS v...
Fritz-Kola Belgium Fritz-Kola Belgium 539 meter Fritz-Kola
Pita Andromeda Pita Andromeda 640 meter Grote pitta schotel is groot met verschillende sauzen. Pizza is seizoens gebonden.
Handelsbeurs (Gent) Handelsbeurs (Gent) 701 meter Mooie zaal, goede akoestiek. Foyer helaas niet kunnen testen wegens covid.
Overpoort.shop Overpoort.shop 716 meter Vertaald door Google één oké Origineel Una ok
Vooruit - Gent Vooruit - Gent 728 meter Film uit selectie van filmfestival gevolgd. Het was heel Coronaproof. Telkens 1 zetel...
JE M'EN FISH JE M'EN FISH 742 meter Heerlijk! Ook de vegetarische gerechten waren top!!! Een dikke 10 op 19
Recensies
De Bijlokesite, een oase naast de ring. Heel leuke sfeer bij evenementen mede dankzij de omringende mooie gebouwen. De vernieuwde concertzaal is prachtig!
De Bijlokesite is een oase van rust, net naast de ring rond Gent. Er heerst een leuke sfeer bij de evenementen zoals concerten mede dankzij de omringende mooie gebouwen die gerestaureerd zijn. De vernieuwde concertzaal is machtig!
Prachtig vernieuwd, vriendelijk personeel, goeie temperatuur in de concertzaal, … Graag tot nog eens.
Een fantastische locatie De akoestiek is er top. Ik was er voor het concept A Family Affair met broer en zus Embrechts Tine en Pieter. Het optreden was heel mooi, ik heb er van genoten en we hebben allen meegezongen, het is tenslotte een muziekconcert.
Naar Gent jazz geweest. Goede plaats en voldoende afstand tussen de tafels
Place to be voor allerhande voorstellingen, activiteiten en tentoonstellingen ! #HVKGent was daar @ Gent Jazz... Prachtige site ! Mooi gerenoveerd !
Een mooie, serene plek. Een authentiek uniek kader, waar muzikanten en publiek elkaar vinden in uiteenlopende genres, wars van de helaas alomtegenwoordige hapklare "fastfoodklanken". Een oase van verademing voor wie nog met hart en ziel van échte muziek houdt.
Prachtige setting, mooie zaal!
Eindelijk goede acoestiek en hedendaags comfort sinds de renovatie.
Prachtig optreden van het kraaknoot ensemble naar de plaat van Bouwdewijn de Groot "nacht en ontij"!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid