facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bierschuur

De Bierschuur
Adres: Pastoor Cooremansstraat 7 , Groot-bijgaarden 1702, BE
Telefoonnummer: 02 463 23 73
Stad: Groot-bijgaarden
Route: Pastoor Cooremansstraat 7
Postcode: 1702


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-19:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-12:00


op zoek naar gerelateerd: de bierschuur openingstijden, bierschuur essen, de bierschuur merchtem, drankencentrale de bierschuur merchtem, de bierschuur poppel, bierschuur poppel assortiment, de bierschuur groot bijgaarden openingsuren, bierschuur baarle hertog
Recensies
Heel vriendelijke service! Wat een aanbod! Wij als bierliefhebbers kwamen hier aan onze trekken: van de bekende tot onbekende, artisanale bieren, grote en kleine flessen, trappisten, exclusieve soorten,... We kijken al uit naar ons volgende bezoek!
Wat een fantastisch assortiment. Ik heb al veel bierhandels bezocht, maar deze is wel een soort apart. Ze hebben echt alle Belgische bieren die te vinden zijn in hun assortiment. Ook een beperkte keuze aan wijnen, wel mooi uitgestald. Ook een beperkt assortiment gins en whiskey’s. Het was erg druk in de winkel en ik kwam een bestelling afhalen die ik online gedaan had. Helaas is het redelijk kostelijk om bestellingen thuis te leveren gebruiken een sneltransport. Op vraag werden aangekochte zaken ook in een mooie geschenk verpakking gedaan. Een adresje om op te slaan.
Veel bier, meer bier, heeel veel bier. En top service
Mooi aanbod aan drankgeschenken en drank voor eigen gebruik. Heel onvriendelijke service, niet commercieel gericht. Geen aanrader wegens klantonvriendelijkheid.
Enorm aanbod van bier en allerhande alcoholische dranken, zeer ruime selectie aan allerhande geschenkmanden. Grote parking en goede service!
Zéér klant onvriendelijk, op het arrogante af. Als je vraagt om 4 glazen in te pakken als geschenk bekijken ze je alsof je het onmogelijke vraagt en uiteindelijk zeggen ze dit letterllijk "meneer dit is onmogelijk om als geschenk in te pakken" terwijl ze me de glazen in de gepaste doos meegeven zie foto's. Tirez votre plan was hier de leuze, wat ik ook heb gedaan. Ik zet er geen voet meer binnen.
Hier zet ik nooit nog 1 teen binnen. Zonder ook maar te vragen naar een klantenkaart werd aan de kassa op een onwaarschijnlijke boertige en achterlijke wijze de bak Orval afgenomen. Moest die maar gaan kopen waar ik aankopen deed. Mocht nog van geluk spreken:kreeg 1 flesje mee omdat het Kerstmis was ! Wetende dat vorige week mijn lief daar wijnen en kado's had aangekocht! Azijndrinkers
Zeer onvriendelijke service. Hoewel we vaste klanten zijn we kopen regelmatig mooie biermanden alsook bubbels en wijn mochten we geen Orval kopen. We werden op een zeer onvriendelijke en onprofessionele manier behandeld. Zeer spijtig. Vroeger waren we goede klanten, vanaf nu zijn we geen klanten meer.
Gedienstig ;voor de rest alles ok en vooral een grote keuze van bieren !!!!
Enkele jaren geleden had ik me voorgenomen hier niet meer te komen wegens onvriendelijkheid, a-commerciële behandeling en slecht bier laten stock vaak lang buiten in het licht staan. Door omstandigheden was ik verplicht toch nog eens langs te gaan. Brrr. Ik ga toch liever bij een handelaar met een minder fantastisch assortiment, maar met een glimlach op het gezicht...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid