facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bierboer

De Bierboer

Info

Leveringen van bierpakketten met karakter samengesteld met de beste bieren van lokale microbrouwers. Gegarandeerd melkvrij.



"Leveringen van bierpakketten met karakter samengesteld met de beste bieren van lokale passiebrouwers. Gegarandeerd melkvrij.Kom langs bij onze kleinste bottleshop van BelgiëOf bestel online en krijg thuis geleverd."
Adres: Koning Leopoldlaan, 9140 Temse
Telefoonnummer: +32479555942
Stad: Temse
Route: Koning Leopoldlaan
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 19:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optimus Instruments Optimus Instruments 3 km Optimus is marktleider in de Benelux op vlak van laboratorium-, kalibratie en petrole...
Mini Supermarkt Steendorp Mini Supermarkt Steendorp 3 km Vertaald door Google OK Origineel ok
Priority Makers Priority Makers 54 km Ik volgde de opleiding WorkingSm@rt + Outlook van Priority Management en ik was enorm...
Recensies
Heerlijke bieren, vriendelijke levering aan huis en een fantastische smaak-beleving. 99% van de bieren had ik nog nooit gezien. Ik ben echt blij een Bierenbond Abonnee te zijn. Een grote aanrader voor iedere bierliefhebber.
Sinds zijn crowdfunding ben ik bij hem aangesloten, dit concept is wat vroeger de melkboer deed, maar dan met bier. Het bier word aan huis persoonlijk geleverd , inclusief vlotte babbel over wat kan het anders dan bier zijn. Daarnaast heb je elke maand nieuwe, verschillende, onbekende bieren. En nieuwe bieren kan je zeker niet ontkennen, want ik heb in het kleine jaar dat ik al klant ben, géén enkele keer een bier gehad dat ik al eens gedronken had, zowel niet in vorige paketten als zelf ooit ergens ontdekt ! Zeker de moeite voor liefhebbers van alle bieren en die graag avontuurlijk zijn en verrast willen worden. De bierboer geraakt van mij nog niet direct vanaf !!
Ik ben nu al 6 maanden klant bij De Bierboer en ik ben zeer tevreden over de service en de selectie bieren. Ik ga zelf ook regelmatig op zoek naar nieuwe biertjes bij lokale supermarkten en bierhandelaars maar toch kan De Bierboer mij nog telkens een aantal nieuwe bieren laten ontdekken. De biertjes uit het abonnement worden elke maand netjes aan de deur afgeleverd en dankzij de tracking info weten we precies wanneer. Echt een aanrader!
Ik heb de Bierboer gevonden toen ik op zoek was naar een nieuwe thuislevering voor speciale bieren. Het gemak om thuis bier geleverd te krijgen, de schappelijke prijs en vooral het feit dat er altijd wel iets speciaals tussen zit zijn voor mij de belangrijkste troeven van de Bierboer. Altijd even vriendelijk aan de deur en volledig mee met de tijd qua webshop, tracering etc. Een dikke aanrader voor iedereen die zijn/haar bierhorizon graag wat verlegt!
Altijd een leuke gevarieerde selectie locale bieren, zeer persoonlijk en uiterst vriendelijk aan huis gebracht Bedankt Michael!. En de dag zelf kan je via hun tracking heel precies weten wanneer je je biertjes kan verwachten, dus geen reden om thuis te wachten op je levering!
Houdt zich enkel bezig met het verkopen van bier dat je op een ander voor de helft van de prijs kan vinden. Bieren in het abonnement vind je in de Delhaize om de hoek. Post nog eens sluikreclame waarbij hij zijn concurrenten als minder aanschrijft. Nog nooit gezien dit soort praktijken.
Fijn om telkens weer nieuwe smaken te ontdekken. Wij zijn eigenlijk geen bierdrinkers maar het aanbod van De Bierboer is zo gevarieerd dat wij met plezier en veel smaak alle aangeboden biertjes proeven.
Goede verhouding prijs-kwaliteit, zeer gevarieerde selectie altijd andere biertjes, bijzonder goed toegankelijke zaakvoerder/medewerkers, heldere en vriendelijke communicatie, vlotte en goed geregelde levering melding van datum ruim vooraf en je kan live de locatie van de bezorger volgen zodat je de timing goed kan inschatten. Aanrader.
Maandelijks genieten we van verrassende en lekkere biertjes. Altijd met een glimlach aan huis gebracht. Aanrader!
Mooie bierpakketten met een variatie speciaalbieren van verschillende brouwerijen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid