facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bewuste Bourgondiër

De Bewuste Bourgondiër

Info

De Bewuste Bourgondiër helpt kennis over een gezond, duurzaam voedingspatroon delen, beleven en implementeren vanuit een holistische, wetenschappelijke visie die niet marketing gedreven is.

Geschiedenis

Ik ben Erica Rutten, zaakvoerster en bezielster van De Bewuste Bourgondiër en schrijfster van het gelijknamige boek. Als wetenschapper ontwikkelde ik een concept waarbij ik mijn kennis over een gezond, duurzaam voedingspatroon op een heel leuke manier deel, laat beleven en implementeer. Hierbij vertrek ik steeds vanuit een holistische, wetenschappelijke visie die niet marketing gedreven is en waarbij Simpliciteit, Totaliteit, Echtheid en Mentaliteit centraal staan (daarom dat ik ook spreek over de STEM van voeding).

Bij De Bewuste Bourgondiër worden lezingen, opleidingen en midweeks georganiseerd voor particulieren maar ook professionals, organisaties en bedrijven die willen werken met de filosofie van De Bewuste Bourgondiër kunnen bij mij terecht. In mijn aanpak word ik ondersteund door een netwerk van Bewuste Partners en heb ik ook een community van gelijkgestemden opgericht. Hierdoor zorg ik ervoor dat je de levenswijze van De Bewuste Bourgondiër gemakkelijker kan waarmaken samen met anderen die mijn concept ondersteunen. Want voeding is meer dan voeding en gaat niet alleen over gezond, maar ook over genieten.



"Als doctor in de voedingswetenschappen tracht ik een toegankelijke brug te bouwen tussen de wetenschappelijke kennis over voeding en de toepassing. Ik geef lezingen en midweeks voor organisaties en bedrijven."
Adres: Maasstraat 82, Kinrooi
Telefoonnummer: +32 497 648575
Stad: Kinrooi
Route: Maasstraat 82


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtiste Ine Bosmans Diëtiste Ine Bosmans 6 km Ine is een fantastische jonge vrouw die haar job heel graag uitvoert. Bij onze allere...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid