facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Beekhoeve

Info

Een prachtige en authentieke zaal waar magie en passie van elk feest ongetwijfeld een unieke belevenis zullen maken!



"De Beekhoeve is een vierkantshoeve uit de XVIIIe eeuw in het pittoreske dorpje Neerlanden, in het oosten van de provincie Vlaams-Brabant. De hoeve werd in het begin van de jaren 2000 gerenoveerd met authentieke bouwmaterialen. U wordt er ondergedompeld in de typische Brabantse sfeer uit de XVIIIe eeuw.Deze idyllische omgeving maakt van de boerderij de perfecte locatie voor uw evenement.Heel wat koppels bezegelen er hun liefde. Samen met vrienden en familie beleeft u er onvergetelijke momenten tijdens een doopfeest, verjaardag of elke andere gebeurtenis met vrienden of familie. Tijdens de week trekt De Beekhoeve heel wat bedrijven aan. Het is dan ook een uitstekende locatie voor vergaderingen, conferenties of personeelsfeesten."
Adres: Ferdinand Istasstraat 15, 3040 Landen
Telefoonnummer: +3211665570
Stad: Landen
Route: Ferdinand Istasstraat 15
Postcode: 3040



op zoek naar gerelateerd: Beekhoeve paarden, De Beekhoeve Facebook, Restaurant Landen, Invivo Landen menukaart, Brasserie Sint-Truiden, Sikivie menu, Restaurant Dormaal, Valentijnsmenu 2023 Vlaams Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party Planet Party Planet 31 km WELKOM! Bedankt om onze website te bezoeken. Party Planet is de partner voor verkoop...
Aulnenhof Aulnenhof 35 km Vriendelijke uitbater,het hotel is net. Verzorgd ontbijt.
Recensies
Wij gaven ons trouwfeest in de Beekhoeve op 27/8. Het was een grote teleurstelling. Nadat alles op voorhand besproken was tot in de puntjes met Veronique, bleek op het feest helemaal niets doorgegeven te zijn. De ceremonie stond verkeerd, mijn zwangerschap was niet doorgegeven waardoor ik slechts 1 hapje kon eten.. Aangezien er veel vegetariers kwamen hadden we gevraagd enkele vleesjes door vis te vervangen. Ook groenteburgers zouden voorzien zijn. Helaas was hier niets van aanwezig, alsook geen enkel! groenteslaatje dat op onze offerte stond. Er waren die dag ook 4 personeelsleden niet komen opdagen werd ons verteld door de zaalverantwoordelijke, wat uiteraard wel te merken was in de bediening. Toen we achteraf hierover wilden communiceren met Veronique en de baas, werden we vooral ontvangen met veel leugens. Zo zou een kar met eten omgevallen zijn vlak voor het feest. Een terugbetaling was niet mogelijk want personeelskosten moesten ook betaald worden. Uiteindelijk na 2 maanden overleg krijgen wij 500€ terug van de maar liefst 13000€ ! die we betaald hebben voor dit feest van 60 +20avondgasten. We voelen ons bedrogen, en vooral teleurgesteld dat we op zo n negatieve manier moeten terugkijken naar onze dag. Ik raad deze feestzaal aan niemand aan.
Alles was prima, klein minpuntje dat de borden ijskoud waren en zodoende was het eten heel snel afgekoeld. Maar het eten en desserts waren super lekker. Heel vriendelijk personeel. Mooie venue. Vegetarische menuopties: Er waren vegetarische gerechten. Verse seizoengroenten en risotto.
We werden hier zeer aangenaam verrast. In dit stijlvol ingerichte restaurant word je culinair verwend. We namen het 4-gangen weekendmenu. Alle gerechten waren top, wat men van een hedendaagse en verfijnde keuken mag verwachten. De bediening was attent en vriendelijk. Zeer mooie wijnkaart. Kortom: een klassezaak in Landen. Wij komen zeker terug, en bevelen dit restaurant van harte aan!
Wij hebben heel lekker gegeten. Verse ingrediënten, aangename bediening en gezellige omgeving. Dank jullie wel! Groetjes, Katrien en Jelle Isba Esthetiek
Sublieme keuken in mooi aangenaam kader. Bediening is zeer goed. Wijnkaart ruim en aan redelijke prijzen. Aanrader aan iedereen die lekker en ongedwongen wil eten en drinken.
Hele fijne keuken. Maître d’hôtel is uiterst vriendelijk en behulpzaam en een gezellige babbel kan ook. Je voelt je hier thuis. Ons gezelschap bestond uit 4 personen waarvan 2 personen vegan zijn. Dit hadden we enkele dagen op voorhand gecommuniceerd en de keuken had voor ons een fantastisch menu voorzien. Van hapjes tot dessert, zeer uitgebreid en heel lekker. Bedankt aan heel het team.
Geweldige ervaring! Vriendelijk, het eten was TOP! Wij gaan zeker terug. Dikke pluim voor de man die ons verwende!!
Heel lekkere en verrassende gerechten
Gewoon top! We vieren in augustus ons huwelijksfeest in de beekhoeve. Fantastische locatie, geweldig eten, superbediening. Van de receptie tot de midnight snacks, heerlijk! Voor de receptie lekkere hapjes en voor de kinderen een aparte formule, voor het diner alles naar wens ook voor de vegetariërs en de mensen die glutenvrij aten, het dessertbuffet = zalig! Met tiramisu, chocomouse, creme brulee, dessertbordjes met allerlei lekkernijen, chocoladefontein om fruit en koekjes in te doppen, gebakjes, macarons, enz. Ook verschillende mogelijkheden voor midnightsnacks. Wij hadden frietjes en heerlijke hamburgers! Trouwens ook fantastisch lekkere wijnen! Alles was tot in de puntjes af! De twee gastheren staan elke minuut van de dag klaar om alles naar wens te doen verlopen, sterk oog voor detail. We hadden het niet beter kunnen dromen. TOP! Een echte aanrader! Zelfs in de winter of bij regenachtige dagen... een gedeelte van de binnenplaats werd recent voorzien van een overkapping die ook open geschoven kan worden bij zonnige dagen. Maar dus no stress over het weer! Een noodzaak in België.
Mooie gezellige inrichting, heel vriendelijke bediening, en het eten was voortreffelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid