facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Barrier

De Barrier
Luxe kamers in een elegant hotel met een stijlvol restaurant, een tuin en een evenementenruimte.
Adres: Grote Baan 9, 3530 Houthalen-Helchteren, België
Telefoonnummer: 011 52 55 25
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Houthalen-Helchteren
Route: Grote Baan
Huisnummer: 9
Postcode: 3530


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 13:00–22:00
zondag: 09:00–15:00

Recensies
Midsummer party is een echte aanrader!! Dit feest was op alle vlakken af. De ontvangst, de receptie, het eten was het neusje van de zalm. Heel de avond werden er culinaire hoogstandjes geserveerd door vriendelijk personeel met een keuze aan lekkere wijnen. Warme dranken kon je zelf halen met een uitgebreid palet aan lekkers. Na middernacht werden er weer hapjes geserveerd. Er werd ook volop gedanst op goede muziek. Misschien een kleine randbemerking, het mocht ietsje minder luid. Verder hoedje af.
Super mooie locatie, de zaal was prachtig, lekker eten, je komt niets te kort. Ruime kamers met bad en douche. Vriendelijke bediening waar je alles aan kan vragen. Er is voldoende parking. De moeite waard om een feest te geven
Ik ben getrouwd hier.nVond de locatie mooi, eten was goed.. Kamers waren ook goed, maar decoratie hoe ik het vraagde ging meestal niet voor hen. Bv mijn bloemen boog moest anders gemaakt worden dan hoe ik het wou. Werd ook in discussie gegaan met mijn bloemist.. kan te maken hebben omdat ik niet voor hen bloemist had gekozen. trouw taart werd niet mooi gepresenteerd naar de bruidspaar toe.. De taart zelf was niet mooi gedaan door de bakker dat met hen samen werkt. De dj van de zaal is een lieve man maar, hij draaide ook niet de muziek dat ik naar vraagde mag normaal 20 a 30 liedjes kiezen… geen 1 liedje er van werd gedraaid. Ook bij de aankomst van gasten bij de ceremonie werd niet het juiste liedje gedraaid.. Bij de ceremonie werd de witte loper het plastiek er pas afgehaald toen de gasten al zaten.. En we betaalde voor heel het domein af te huren wat ook verplicht is als je de zaal neem, zou er ook geen andere huwelijks feesten zijn.. Maar toch in de tuin werd er een ander huwelijks feest door gegaan wat ik niet eerlijk vind naar ons toe.. en enkele hapjes bij de receptie dat wij gekozen hadden waren er ook niet.nnMijn excuses voor de slechte review maar dit moest wel gezegd worden want zo dingen vind ik niet dat mag gebeuren en zeker niet op een trouwfeest..
Bruiloft zeer goed verzorgd pluim voor bediening.
Wij hadden ons trouwfeest in de Barrier. Lunch, ceremonie, receptie, diner en avondfeest. Je kan niet beter zitten dan op één prachtige locatie.nHet eten was heerlijk van horen zeggen, als trouwkoppel hebben we het cliché helaas bevestigd, dat je zelf weinig eet op je trouwdag. De locatie ziet er prachtig uit. De 10 hotelkamers die je mee in je pakket hebt zijn absoluut waardevol en heel erg mooi, net zoals het ontbijt the day after.nHet enige kleine minpuntje is de warmte, heel grote ramen in de feestzaal zijn uiteraard mooi, maar zonder zonnewering hebben mensen met zonnebril gegeten en naar buiten 'gevlucht'.nNiks om over te vallen, wel om in het achterhoofd te houden.nShoutout naar Sofie Wysmans voor al het voorbereidende werk, om ons te helpen en te sturen, gerust te stellen en mee enthousiast te zijn.nShoutout naar maître Geert, die zo ongelooflijk relax is en ons de hele dag een goed gevoel heeft gegeven.nDe Barrier is echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid