facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Banier

Adres: Hoefslagstraatje 1, 9000 Gent
Telefoonnummer: +3292338787
Stad: Ghent
Route: Hoefslagstraatje 1
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Banier catalogus, De Banier online, De Banier Antwerpen, Banier Chiro, De Banier openingsuren, De Banier Aalst, De Banier Leuven, De Banier Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schleiper Schleiper 627 meter + Groot aanbod, zowel online als in de winkel. - Prijs - gekoppeld aan bovenstaand: ...
Pipoos Pipoos 1 km Heel vriendelijke mensen! Ik zocht gewoon een stiftje en ze hebben me zelfs daarvoor ...
Recensies
Toffe winkel voor creatieve ideeën en Habba spellen
Goeie Chiro spullen wel duur
heb er transparante verf gekocht voor op glas en ben er heel ontevreden over,het trekt echt op niks,strepen plekken ,de kleuren zijn zelfs lelijk,daar ga ik echt niks meer kopen!was heel tevreden over de transparante verf glass & tile die ik vroeger heb gekocht in de gouden pluim,die verf kan je niet meer krijgen,spijtig!
Een hele dure winkel Was enkele jaren geleden dat ik er nog kwam. Vroeger vond ik hier wel wat ik zocht. Nu niks gevonden.. Aanbod is toch precies verminderd of veranderd. Als "chiro" winkel vind ik dat het goedkoper zou moeten kunnen !
Ik heb een aantal keren gebeld . Ik kreeg de melding dat de telefoon het kon opgenomen worden of dat de winkel toe was Op de website stond dat de winkel open was Ik ben naar de winkel gereden, en briefje op de deur . De winkel is dicht om corona redenen Ik begrijp de redenen, heel goed zelf, maar in deze tijden beter het antwoordapparaat en de openingsuren op de website aanpassen Een rit voor niets Misschien een onnodige besmetting Marleen
Slechtste klantendienst en klantervaring ooit. Motivatie die op niets slaat. Erg klant onvriendelijk, geen antwoord van klachtendienst. Waarom heb je dan een klachtendienst?!
Leuke speelgoed en hobbywinkel. Ze verkopen er chirokledij maar ook voor niet chiro liefhebbers hebben ze veel leuke boardgames en knutselmateriaal. De winkel is steeds proper en biedt ook vaak knutselworkshops aan om nieuwe technieken te leren.
Leuk assortiment, maar al verschillende keren onvriendelijke bediening gehad en bovendien kunnen ze je ook weinig helpen als je vragen hebt
Zeer mooie banier, in Gentcentrum dichtbij vrijdagsmarkt. In een authentieke atmosfeer, zeer grote keuze aan hobby materialen. De moeite waard.
Mooie winkel met een heel uitgebreid aanbod aan spelmateriaal voor binnen en buiten. Het ligt ook heel centraal in de stad wat het gemakkelijk maakt om te bereiken. Zeker en vast een aanrader voor degelijk buitenspeelgoed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid