facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De bakkerie

De bakkerie

Info

bakkerij-tearoom artisanaal huisbereid schepijs belegde broodjes



"bakkerij /tearoom /ijssalon /levering van ontbijt aan huis of op locatiecamperdagelijks ruim aanbod brood en gebak in de bakkerij .ontbijt/snacks/belegde broodjes /pizza/pasta/desserten in de tearoom .vers huisbereid schepijs in de tearoom en om af te halen."
Adres: schoolstraat 7, 2491 Olmen
Telefoonnummer: 014/708249
Stad: Olmen
Route: schoolstraat 7
Postcode: 2491


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjes Olmen, Ontbijt Olmen, Ontbijten Balen, Bakkerij in Olmen, Ontbijt aan huis Balen, De Bakkerie Wingene
Recensies
We hebben genoten van een luxe ontbijt, cava, spek en eieren, vers fruitsap, koffie, broodjes croissantjes, koeken en beleg met alles erop en eraan. Als nagerecht yoghurt met fruit! zeer vriendelijke bediening in een mooie zaak naast de verse bakker! Zeker een aanrader!
Al meerder keren ontbijt genomen, altijd lekker en meer dan voldoende, ook heel vriendelijk personeel. enig minpunt, laatste keer hadden wij gereserveerd met de melding dat iemand tarwe en koemelk allergie heeft, en daar schrokken wij toch van dat er weinig inspanning is geleverd om dit op te lossen. 4 sneetjes roggebrood werden op de tafel gezet, geen alternatief voor broodjes, koffiekoek of croissant... jammer. het nagerecht is wel opgelost door soya producten.
Vriendelijke bediening. Lekkere ijsjes in veel verschillende smaken. Zeker een aanrader
Bijzonder vriendelijke bediening hier. Ook zeer lekkere koffie en broodjes
We hadden een ontbijtbon gewonnen en zijn deze vandaag gaan gebruiken. Super uitgebreid klassiek ontbijt. Geen 1 eitje maar 3 wat op veel andere plaatsen niet het geval is. Heel vriendelijke bediening ook! Kregen het ontbijt niet op en mochten ondanks we hiervoor niet hebben moeten betalen omdat we het gewonnen hadden alle overschot mee naar huis nemen. Wij komen zeker nog eens terug!
Zeer lekkere roomijs en veel keuze
Enkel broodje gegeten was . Vriendelijke bediening, gezellig en niet duur.
De eerste keer dat ik er kwam Heel vriendelijk personeel en gezellige zaak We zaten in de varanda en ze zijn meteen de verwarming komen opzetten. Heel lekker en ruim ontbijt Echt een aanrader!
Lekkere ijsjes vriendelijke bediening voor een goeie prijs
Gezellige tea-room, heel vriendelijk personeel, de warme dranken waren lekker en goed bereid vandaar de drie sterren MAAR de pannenkoeken : catastrofe! 7,10 euro voor ' twee rubberen slecht gebakken lappen '. Echt niet ok! Een goede raad : werk aub aan jullie recept of schrap de pannenkoeken simpelweg van de kaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid