facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Baerdemaeker Herenkleding

De Baerdemaeker Herenkleding
Adres: Stationsstraat 33, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: +32 9 377 15 17
Stad: Eeklo
Route: Stationsstraat 33
Postcode: 9900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Smoking huren Brugge, Kostuum huren prijs, Smoking huren Antwerpen, Smoking huren Gent, Heren kostuum huren, De Baerdemaeker jachtkledij, De Baerdemaeker Waarschoot Openingsuren, Kostuum huren Brussel
Recensies
Ervaring top! Let op details, verwittigd zeer consequent, werkt op maat, ... top kostuum winkel! Nu onze trouw nog... want na passen naaien etc is het pak niet meer getest tot aan trouw. Spannend! Ik raad iedereen hier te komen!
Zeer vriendelijk prijs kwaliteit niet duur maar wel duurzaam
Super service....echt een top zaak
Bedankt voor jullie hulp en geduld bij de zoektocht naar mijn trouwkostuum. Ik kreeg heel wat complimenten. :- Iris & Maarten
NUL sterren zou nog beter zijn. Ontevreden, onkunde, triest. Gehuurde kostuum +5cm! te kort. En dat merk je natuurlijk pas als je klaar staat om te vertrekken Zaakvoerder wou dit niet toegeven. Commerciele tussenkomst al zeker niet. Ik voelde me als klant nog nooit zo bedrogen!
TOP SERVICE!! Mooie pakken!! Op een korte tijd mijn pak aangepast naar mijn figuur. Eerst keer in lange tijd dat ik me zo comfortabel voelde in een pak.
Uiterst vriendelijke en professionele mensen, die je ontvangen in een warme en familiale sfeer! Absoluut een fijne ervaring en een aanrader!
Super vriendelijke en deskundige begeleiding in de zoektocht naar een maatpak. Zeggen waar het opstaat en of het maatpak effectief bij je past of niet. Zeer tevreden van de service!
Voor onze trouw zijn we met alle mannen uit de suite naar daar getrokken voor hetzelfde kostum. We waren met een grote groep, maar er werd uitgebreid de tijd genomen bij het opmeten en passen. Eerlijke commentaren, wanneer iets te groot of te klein bevonden werd. Zeer toffe mensen, die duidelijk hun stiel kennen! Alles is perfect verlopen. We raden de zaak aan!
Vlug en correct geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid