facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Arme Duivel

De Arme Duivel

Info

Belgische keuken met het beste stoofvlees van 't stad! Koopzondagen open, feestdagen gesloten!



"De Arme Duivel is al jaar en dag een begrip in Antwerpen. Hier kan je genieten van huisgemaakte kaas- en garnaalkroketjes, heerlijk stoofvlees, vers gemalen tartaars, maar ook van verfijnde suggesties. Koopzondag open, feestdagen gesloten."
Adres: Armeduivelstraat 1, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 3232322698
Stad: Antwerp
Route: Armeduivelstraat 1
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: stoofvlees antwerpen, garnaalkroketten antwerpen, de bomma, restaurant antwerpen, restaurant graanmarkt antwerpen, de 7 schaken, bourla restaurant, restaurant schuttershofstraat
Recensies
Lekkere stoofvlees met frieten en mayo! Voor herhaling vatbaar. Serveerster was wel vergeten brood te geven aan ons maar is niet zo erg.
Superleuk oud klein kroegje/restaurantje waar je de beste stoof met frieten kan eten. Zeker de moeite waard.Eten: 5/5
Heerlijke kaaskroketten gegeten vandaag. Zeer goed op smaak en groot genoeg. Correct en smakelijk slaatje erbij, meer moet dat niet zijn. De verse frietjes waren ook zeker te smaken. Snelle en vriendelijke bediening. See you again!
Stoofpotje van wild genomen. Duidelijk opgewarmd in Microgolfoven. Vlees was uitgedroogd en aan de stugge kant, verder niets speciaals. Bediening heel onpersoonlijk en ongeduldig. Het moet vooruitgaan. Zoek een beetje verder, je zal het je niet beklagen…
Oud maar kei gezellig en toch lekker etenEten: 4/5
Een goed plan! Volgens een niet al te serieuze enthousiast “Den Armen Duvel” zoals men wel eens durft zeggen. De Arme Duivel in de, jawel, Armeduivelstraat. Een aanrader voor zij die kunnen genieten van de klassieke gerechten. Een last-minute keuze op een sombere woensdagnamiddag was geen misser! Na vriendelijk ontvangst, waren we heugelijk verrast dat er nog een tafeltje vrij was. Al snel kregen we een kaart en kregen we de keuze uit een variatie van klassiekers. Mijn gezelschap ging voor hun kenmerkend stoofvlees, ik koos voor de huisgemaakte fishsticks met verse tartaar. 15 minuten waren nog niet voorbij, en het eten werd van de keuken naar de zaal gebracht met een liftje. Wat direct opvalt, is de grote portie frieten die voor beide gerechten voorzien was. Je zal dus niet snel vragen, en moeten wachten op extra frietjes. De verse fishsticks waren enorm krokant gebakken, warm, maar zacht vanbinnen. Gecombineerd met de verrukkelijke verse tartaar, was dit een hoogvlieger. Het bijgeleverde garnituur was mooi verzorgd, met een smakelijke dressing. Het stoofvlees was natuurlijk de blikvanger, qua smaak dan natuurlijk. Hierom staat het restaurant bekend, en terecht. Het vlees mooi zacht en roze, met nog genoeg bijt. De saus had de perfecte textuur, en blijft ook aan je frietje hangen, voor zij die dat belangrijk vinden. Compleet met een zachte witloofsalade op basis van verse mayonaise, die tevens ook bij de frieten wordt geserveerd. Beide gerechten volstaan als volwaardige maaltijd, en zijn voor sommige zelfs meer dan voldoende. Na het afruimen dronken we nog een koffie en vroegen we de rekening. Een zeer schappelijke prijs voor het stoofvlees en de fishsticks, €16,50 en €20,50 respectievelijk. Het populaire restaurant geeft met een interieur uit de tijd, een warm huiselijk gevoel aan. Hierdoor volgt dat je best op tijd reserveert! De Arme Duivel, is dus zeker een goed plan, als je het goed plant.
Gezellig en lekker restaurantje vlak bij KVS in Antwerpen in het quartier latin. Vriendelijke bediening en gespecialiseerd in tartaar meerdere soorten.Eten: 5/5
Dit is een begrip in Antwerpen eten voor de man in de straat maar o zo lekker
Ben er vaak langs gelopen en gedacht dat ik er een keer moest eten want het eten wat ik op de borden lag zag er goed uit. Deze week eindelijk geprobeerd en het was het zeeeker waard! Typische belgische keuken met de bekende gerechten zoals stoofvlees kan je er krijgen maar blijkbaar staan ze bekend om hun tartaar. Laten ze deze ook nog eens in 3 varianten verkopen. Ik had de italiaanse en mijn gezelschap de tartuffo. Ik denk dat we nog nooit zo lang hebben gedaan om ons eten op te eten want we vonden het zo lekker dat we zo klein mogelijke hapjes aten om er langer van te kunnen genieten. Het was heerlijk! En het leuke aan de 3 varianten is dat ik graag terug wil komen om de andere 2 te proberen! Gelukkig was de bediening ook zeer vriendelijk waardoor we lekker lang hebben kunnen tafelen. De jongen vertelde dat het zijn eerste week was maar hij straalde van gastvrijheid! Echt een topper! Kom zeker een keer terug!
Arme Duivel...? Niets te arme duivel. Voor deze stoverij met friet laat ik met plezier de rijstpap met gouden lepel staan! Sowieso top 3 beste stoofvlees aller tijden. Klassieke steak tartaar is zeker ook de moeite. Je eet hier in een aangenaam kader en krijgt zen top bediening! Zeker de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid