facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ark van Pollare VZW

De Ark van Pollare VZW

Info

Enkel op afspraak! https://www.arkvanpollare.be
Rek.nr bij ING-Bank: BE71 3631 3202 9669
https://www.bloedluis.be
https://www.redeenlegkip.be

Geschiedenis

Doel

Wij zijn een privé-initiatief gestart voor de opvang van weide-dieren. Wij zijn geen klassiek asiel, vermits dieren in veel gevallen hier blijven voor de rest van hun leven. Er worden dieren herplaatst, maar er wordt niet actief gezocht naar mensen voor adoptie. Dit moet spontaan ontstaan, er moet een klik zijn. Een engagement... Vaak gaat het om jonge en gezonde dieren die worden herplaatst. Dieren met een 'zwaar' verleden of oudere dieren komen bij ons wonen voor de rest van hun leven.
We zijn ook een erkende zorgboerderij waar mensen met een werkstraf, jongeren met een time-out op school, mensen met bvb een burnout, etc... aan het werk kunnen op vrijwillige basis.
Wij betalen alle kosten voor onze dieren zelf. Uiteraard kunnen wij financiële hulp gebruiken.

Iban: BE71 3631 3202 9669

Bic: BBRU BE BB

Ondernemingsnummer 0542.480.022



"Animal Shelter"
Adres: Pollarebaan 115, 9401 Pollare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Pollare
Route: Pollarebaan 115
Postcode: 9401



op zoek naar gerelateerd: ark van pollare bloedluis, ark van pollare kippen, de ark van pollare openingstijden, de ark van pollare vzw ninove, ark van pollare tielt winge, weidedieren ter adoptie, zwerfkatjes ark van pollare, ark van pollare vilvoorde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonderhage VZW Schoonderhage VZW 771 meter Voorziening voor mensen met beperking
Recensies
Elke dag zetten medewerkers zich ten volle in om verwaarloosde en mishandelde dieren met veel liefde en toewijding op te vangen en te verzorgen. Top ploeg !
Super wat ze hier voor de dieren doen. Moesten er meer zijn zoals dit. Ook zeer vriendelijk ontvangen.
Vriendelijke mensen. Doe zo voort !!! Veel succes gewenst. Brigitte en Danny.
Fantastisch wat er hier voor de dieren gedaan wordt!
Fantastisch asiel! Open elke 1e zondag van de maand
Totaal geen eerlijke mensen . Dieren weghalen omdat ze op aarde zitten ...... ipv gras . Bij de ark steken ze zoveel dieren op een kleine ruimte dat ze in de modder lopen . Dus de kippen en eenden liepen beter bij eigenaar dan bij de Ark . Ze halen dieren weg waarvan ze kuikens laten lopen , dus moederloze kuikens . Wie doet nu zoiets ??? Ja juist de Ark . En als je negatieve commentaar plaats op hun fb pagina blokkeren ze jou gewoon . Ik hou van dieren daar ze onterecht weghalen ,dat zijn laffe streken om mensen te tonen dat ze veel werk hebben terwijl ze soms dingen doen die alles behalve oké is .
Fantastisch gewoon. Makkelijk te reserveren online en goed bereikbaar wij zijn heel content met onze kipjes en onze prachtige, lieve haan. Wij zullen zeker terugkeren bedankt!
De ark van Pollare zet zich in voor mens en dier en dat is altijd al zo geweest! De dieren die hier aankomen hebben meestal een zware tijd achter de rug. Ze worden dan ook met zeer veel geduld en liefde fysiek en mentaal geholpen! Maar ook voor mensen staat de deur open time- out op school, burn out of gewoon even een pauze nodig van alles dan staan deze mensen voor jou klaar met open armen en doen ze wat ze kunnen. Ik ben dan ook super super dankbaar dat ik hier van het begin al deel van mag uitmaken!! Ik heb al veel gezien maar de tijd en de moeite dat deze mensen in het asiel steken is in 1 woord Prachtig!
Prachtig initiatief! Doe zo voort!
Kwam aan mijn auto en er lag een duif naast met gebroken vleugel en poot, heb ze opgeraapt en van halle naar Asse bij twee dierenartsen aangebeld, niet thuis. Dus ik dacht ga ze afgeven in de ark, maar ze konden haar niet aannemen omdat het in halle was gebeurd, ik moest ze naar anderlecht brengen,dat is gewoon niet kunnen het was maar een duif hé geen olifant. Heb dan toch een super vriendelijke dierenarts gevonden die het diertje gratis ging laten inslapen. Dus Ark ik ben geen fan van jullie !!! Wou zelfs nog 20 eur geven om de kosten maar neen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid