facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DE ARK: Pension voor Hond en Kat

DE ARK: Pension voor Hond en Kat

Info

"Pension voor hond en kat DE ARK" is in België één van de weinige pensions die zich uitsluitend focussen op het tijdelijk bijhouden van honden en katten!

Adres: Veldstraat 58, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 09/355.84.24
Stad: Lochristi
Route: Veldstraat 58
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension
Recensies
Pomsky mijn hond is vriendelijk ontvangen in een netjes omgeving. Alles naar wens . En dankbaar voor een foto van hem te sturen tijdens mijn vakantie.
Zeer vriendelijke mensen,heel verzorgd en diervriendelijk.Onze honden gaan er al wat jaartjes naar het pension en als baasje weet ik dat we zorgeloos op reis kunnen gaan omdat ze er zo goed verzorgd worden...zeker een aanrader.
Veel plaats voor je hond of kat in een groene omgeving, aangename eigenaar, ik denk dat mijn hond hier binnenkort kan logeren
Vandaag ons Jerom en belle opgehaald,welzijn heel te vreden over Den ark.hondjes worden met plezier verzorgd en alles is heel proper.de mensen zijn heel vriendelijk hoe druk ze het ook hebben.volgend jaar brengen we onze hondjes met plezier terug naar Den ark tijdens ons verlof. Nog eens dank u
Schitterende locatie uitstekende verzorging voor je viervoeter met een hart voor dieren : een absolute aanrader
Vriendelijk, correct en professionele eigenaar! We hadden een mooie grote ren voor onze viervoeter, kon heerlijk binnen en buiten! Super lieve mensen die de honden verzorgen! Top! Een aanrader!
Supervriendelijk mensen die je honden of katten heel goed verzorgen terwijl je op vakantie bent. Niet prijzig
Ze zijn daar gelukkig en met veel liefde verzorgt
Top plek om met een gerust hart op vakantie te gaan. Uw hond of kat is hier in hele goeie handen!! Het feit dat elke hond zijn eigen plekje heeft vind ik persoonlijk zeer positief! Ga je op reis deze mensen verzorgen uw hond bijna even goed als je het zelf zou doen!!!
Gewoon geweldig zeker een aanrader super lieve mensen ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid