facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Architect

De Architect

Info

De Architect is een authentieke feestlocatie in hartje Pajottenland.
BE 0886 129 543

Geschiedenis

De Architect is een feestzaal gelegen in het hartje van het Pajottenland die een eeuwenoude geschiedenis met zich meedraagt.

Het begon allemaal in 1788 toen het gebouw zijn eerste vorm had aangenomen. Door de eeuwen heen is er een woonhuis, een schuur en enkele stallen aan toegevoegd. Ondanks dat deze hoeve zo mooi en groot was, heeft het jaren staan verkommeren. Tot op een dag Jos en Herlinde Leyssens besloten om het afgedankte gebouw op te kopen en op te knappen. Samen hebben ze de hoeve omgebouwd tot een gezellige woning met bijhorend architectenbureau.

In 2000 werd de vervallen oogstschuur omgetoverd tot een charmante feestzaal en onder het gezag van Herlinde Leyssens is deze door de jaren heen blijven groeien.

Feestschuur De Architect organiseert feesten op maat. Een bedrijfsevent met casinospelen of Highland Games, een magisch trouwfeest of een ongedwongen trouwfuif, een communie met springkasteel of goochelaar,...? U hoeft het ons maar te zeggen, wij zorgen ervoor!

De Architect heeft een gepassioneerd team dat van elk feest een uniek en onvergetelijk gebeuren wil maken.

Adres: Brusselsestraat 28, 1750 Lennik
Telefoonnummer: 02 532 25 24
Stad: Lennik
Route: Brusselsestraat 28
Postcode: 1750



op zoek naar gerelateerd: De feestschuur, Zaalverhuur Lennik, Brusselsestraat 28, 1750 Lennik
Recensies
Wij lieten onze trouwfeest doorgaan bij de Architect, een echte aanrader! Geert is heel open en duidelijk in zijn communicatie, wat absoluut een meerwaarde is. Telkens we een afspraak met hem hadden om bepaalde zaken omtrent ons feest te bespreken, kwamen we met een goed en geruststellend gevoel terug. Superfijn! De dag zelf was alles piekfijn in orde, de catering en service was top. Een geweldige en mooie plek! Niets op aan te merken, een droom van een zaal!
Fantastische feestzaal met heel lekker eten en een op en top bediening. Ben er als fotograaf al meerdere keren aan het werk geweest.
Levering gedaan voor een feest bij de architect. We werden zeer vriendelijk verder geholpen door de eigenaar en de plaats voor het springkasteel te plaatsen toegewezen. Toplocatie!
Goede vlotte service. Duidelijk dat ze ervaring hebben. Zeker tevreden.
Heel fijne zaal voor een trouwfeest!
Mooie feest schuur
Zeer goed maar spijtig niet geschikt voor invalide zijn alle maal trappen voor naar boven te gaan receptie kan beneden eten is boven
Mooie locatie. Sommige personeel kort van stof. Eten 6/5 Dringend zonnepanneel leggen met airco voor de zaal. Bijna geen lucht. Muziek ok
Super mooie en ydillische locatie! Met het warme weer wel ook vrij warm in de feestzaal boven.
Super team gezellig sfeertje en heel lekker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid