facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Alpacaboerderij

De Alpacaboerderij

Geschiedenis

De Alpacaboerderij is een fokkerij van alpaca's welke geopend is voor bezoekers! Je kunt bij ons terecht voor een groepsbezoek of individueel bezoek om zo alles over de alpaca's te leren. Onze winkel is na elk bezoek ook geopend mocht je interesse hebben in een schitterend product van hoogkwalitatieve alpacawol. Daarnaast kun je met je groep ook blijven eten op de boerderij, van een broodbuffet tot een barbecue en zelfs picknicken in de alpacaweide!

Doe jij graag iets relaxed met dieren? Dan is een wandeling met de alpaca's in de mooie bosrijke omgeving echt iets voor jou! Ideaal te combineren met een picknick.

Doe je liever wat actiefs? Wij bieden ook Boerengolf aan in de alpacaweide of wat dacht je van een Boeren 6kamp? Wij bieden ook diverse boerenspellen aan welke ook erg leuk en gezellig zijn samen met familie of vriendenkring.

Uitgebreide informatie vind je op onze website!



"De Alpacaboerderij is een activiteitenboerderij waar je terecht kan voor een originele uitstap. Bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes,... er is voor ieder wat wils! Wil je meer leren over de alpaca? Dan zijn informatieve rondleidingen natuurlijk ook mogelijk. Heerlijk tot rust komen doe je tijdens een alpacawandeling. Tijdens onze openingsuren is het ook mogelijk om zonder reservatie eens naar de alpaca's te komen kijken. Heb je niet genoeg aan één dagje tussen deze schattige dieren? Wij hebben twee vakantieappartementen waar je heerlijk kan overnachten! In onze shop verkopen wij ook hoog-kwalitatieve producten van het zachte alpacawol. Denk aan truien, mutsen, sokken maar ook dekbedden en zeepjes."
Adres: Lillerbaan 104, 3950 Kaulille, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011601394
Stad: Kaulille
Route: Lillerbaan 104
Postcode: 3950



op zoek naar gerelateerd: Alpaca boerderij Brecht, Alpaca boerderij Zoersel, Alpaca boerderij Geel, Alpaca boerderij Antwerpen, Alpaca boerderij Turnhout, Alpaca boerderij wandelen, Alpaca boerderij Brasschaat, Alpaca boerderij Deinze
Recensies
Zeer leuke boerderij om met de kinderen naartoe te gaan! Wij zijn er geweest met ons dochtertje die 1 jaar en 1 maand is en ze heeft er echt van genoten. Er is een leuke interactie met de dieren en je kan een wandeling doen door de verschillende weides. Er zijn ook kleine geitjes die in de knuffelweide zitten en dat is ook echt heel schattig. Je komt er van alles te weten over de Alpaca´s dus het is je bezoekje zeker waard! Je mag ook in elke weide bij de dieren gaan dus je bent er heel erg vrij. Zeker een aanrader!
Super aanrader voor een vrijgezellen uitje! Je kan als activiteit op de website een vrijgezellen uitstap aanvinken. Hier kan je uit verschillende activiteiten kiezen. Wij hadden gekozen voor de 'alpacagility'. Dit was ge-wel-dig! Met ons groepje van 9 kregen we een fantastische rondleiding door John. Hij legde telkens de link tussen de vrijgezel haar aanstaande en de mannelijke alpaca's, wat het heel ludiek maakte. Super uitleg en handige weetjes! Na onze rondleiding hadden we een korte pauze die gevuld werd met 2 flessen cava. Hierna mochten we aan onze gekozen activiteit beginnen. Alpacagility dus! Hier zijn we meer als een uurtje zoet geweest met onze alpaca's Meck en Emmerick. Kortom: het was een dag om nooit meer te vergeten! Bedankt voor deze dag zo uniek te maken! Groetjes van de vrijgezellen van Marjo ;.
Wat een mooie locatie! De eigenaar kan met echt veel passie over zijn bedrijf/beroep/hobby/levenswerk spreken Zeker ook een aanrader om met collega's als bedrijfsuitstap/familiedag te doen, je kan er een heerlijke bbq bijbestellen, en je hebt een geslaagde dag!
Leuk uitje voor een lage prijs! Wij hadden geen extra activiteit geboekt maar hebben een rondje gelopen op de boerderij. Wel hebben we brokjes gekocht waarmee je de alpacas kan voeren
Paaszondag een bezoek gebracht aan de alpacaboerderij, was onder de indruk van het geheel, vooral dat de dieren er goed verzorgd uitzagen en de grote weiden waar de alpaca's en bezoekers lekker konden wandelen. Erg jammer dat men de appeltaart via de website moest bestellen, daarom alleen maar een koffie gedronken, jammer. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen en een springkussen. De boerderij heeft potentie om in de toekomst uit te kunnen groeien tot een leuk dagje uit.
Leuke ervaring. Dieren zijn goed verzorgd. Knuffelmoment is een aanrader, een diertje speciaal uitgekozen naargelang de leeftijd van de kinderen. Vriendelijk personeel, mooie locatie.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Ik ben verrast op mijn verjaardag met een leuke alpaca wandeling, wat een geweldige ervaring! En nog mogen rondlopen op de boerderij tussen de baby’s en mamas. Ik ben zo tevreden met mijn ervaring. Geweldige en leuke gemotiveerde begeleider mee gehad die zijn passie in zijn werk echt zichtbaar maakt zeker een aanrader en ook zeker niet de laatste keer!
Leuk zo iets meer dan een uurtje wandelen met alpaca's onder begeleiding met een gids in het bos. Onderweg een rust en voerder stop. Vóór de wandeling krijg je uitleg en maak je kennis met de alpaca's die meegaan. Na de wandeling kan je de shop en de grote verblijfplaats bezoeken. Kinderen kunnen fijn spelen in een reuze zandbak met een reuze springkussen en ondertussen kan je op het terras van een drankje genieten. Hartelijk dank aan onze begeleider voor de interessante uitleg en leuke weetjes. Parking is vlakbij en gratis.
Wij volwassen echtpaar zonder kinderen zijn zomaar even binnengelopen zonder arrangement. We starten met een uitermate vriendelijke ontvangst en uitleg door een jongedame achter de kassa/bar. Gewapend met een zakje brokjes, gekocht bij de jongedame, gaan we op Alpaca “safari”. Echt leuk, sommige alpaca’s zijn brutale nozems, andere zijn wat liever. Maar overall allemaal grappige/lieve beesten. Na de “safari” nog even door de souvenier shop gelopen. Prachtige spulletjes hebben ze daar! Jammer dat de herfst begonnen is, anders had ik graag op het terras wat gebleven om een lekker biertje te drinken. Alpacaboederij, bedankt voor deze leuke ervaring!! Een echte aanrader!!!
Gisteren met een kleine groep vrienden gaan wandelen met de alpaca’s en dit steeg ruim boven de verwachtingen! Na een kleine initiatie van 10 minuten zijn we vervolgens een klein uurtje op het tempo van 2 alpaca’s door het bos getrokken. Zéér vriendelijk en professioneel, maar vooral ook tweetalig NL en ENG te woord gestaan, daar onze groep ook uit andere nationaliteit bestond. Er stonden in totaal zo’n 70-tal alpaca’s en enkele lama’s op staal waar je bij mocht. Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid