facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De 4 Jaargetijden

De 4 Jaargetijden

Info

Geschenkenwinkel,cadeauwinkel

Geschiedenis

Woondecoratie voor landelijk en sfeervol wonen van oa Clayre & Eef
Geschenken .



"In Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden in Epen worden met liefdeen aandacht de lekkerste gerechten bereidt met de beste, lokale producten.Bourgondisch genieten is van alle tijden!Ook overnachten? Wij doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk mooi te maken.Genieten!"
Adres: Rootenstraat - Shopping 2, 3600 Genk
Telefoonnummer: 0497447423
Stad: Genk
Route: Rootenstraat - Shopping 2
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: De vier Jaargetijden Pelt, De Vier Jaargetijden Interieur Decoratie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Offline Genk Offline Genk 118 meter 5 webshops komen hun producten offline verkopen in een popup van 15 sept–31 dec. Kom ...
4GEEKS 4GEEKS 336 meter Leuke winkel, leuke nieuwe vestiging en vriendelijke winkelbediende! Een aanrader :
VAN HARTE VAN HARTE 1 km Orchidee gekregen uit de winkel na een week helemaal kapot heeft blijkbaar in de koel...
Linkkado Linkkado 3 km Opnieuw weer geweldig geholpen bij Linkkado! Rudi en Mia, hartelijk dank voor de goed...
Serenade floral boutique Serenade floral boutique 4 km Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hier vindt men wat men zoekt/nodig heeft.
Recensies
Fantastisch!!! Dat is denk ik het woord wat dit hotel omschrijft. Hele fijne kamer, personeel dat aandacht heeft voor jou van het ontbijt tot het diner. Op dinsdag en woensdag is het restaurant dicht helaas, maar dat heeft met personeelstekort te maken. Daarom heeft het hotel een honestybar waar je wel een drankje of snackje je pakken en deze mag je, als je wilt buiten op het terras nuttigen. Wij besloten wel op het terras te gaan zitten, maar met onze eigen hapjes. Toen het wat donkerder werd kwam de eigenaar voor ons het ligt op het terras aan doen. Dat soort kleine dingen zorgen voor een persoonlijke touch. Op maandag en donderdag in het restaurant gegeten ECHT HEEL LEKKER. Voorbeeld hier van de persoonlijke aandacht is dat de ober van de eerste avond nog exact wist wat we gedronken hadden. Zo had mijn partner de eerste avond een cola zero besteld. Toen ze de laatste avond bij een andere ober een cola bestelde en de ober van de eerste avond deze kwam brengen vroeg hij nog of dit wel klopte, omdat ze de eerste avond een zero had. Daardoor voel je je geen nummer, maar een persoonlijke gaat. Ik raad dit hotel en restaurant aan iedereen aan!!!! Wij komen terug. 100%
Wij wilden graag even iets drinken. Het terras was eigenlijk vol, maar de gastvrouw deed enorm haar best om toch een plekje voor ons te maken. We konden heerlijk op een bankje in de schaduw gaan zitten en ze haalde binnen een klein bijzettafeltje om onze drankjes op te zetten. Heel wat horecamedewerkers in Nederland zouden echt een voorbeeld moeten nemen aan deze gastvrouw. Zelden meegemaakt dat iemand zo oprecht gastvrij en vrolijk haar werk deed. Ze deed echt alles om gasten zich welkom te laten voelen, inclusief het zorgen voor een perfect schone tafel en opgeschudde kussens voor de volgende gasten nadat mensen hadden afgerekend. Als ik ooit weer in Epen ben, kom ik hier zeker terug!
Verrassende kaart, niet alleen de klassiekers zoals veel andere restaurants in de regio serveren, maar ook interessante gerechten. Ik heb de Dolma geprobeerd en deze viel in de smaak. Ook het voorafje met de streekkaas was lekker. Het personeel was erg gastvrij. Kortom, goed dineren in een prettige omgeving!
Prima restaurant, met professionele, sympathieke en aardig personeel. Oprecht geïnteresseerd, ze wisten veel over streekproducten en de streek zelf. Groot nadeel was het geluid van dreunende bassen die via de speakers van het restaurant in de hotelkamer te horen waren, van acht uur 's ochtends tot bijna 23.00 's avonds. Dat doet het prima te werk van de medewerkers teniet, want wie wil op zijn kamer naar die bassen luisteren, als ie een weekend weg wil voor zijn rust?
Even op het terrasje gezeten en uitgerust van de 10 km wandeling met een overheerlijke borrelplank, rosé en een biertje. Zeer vriendelijke en attente bediening, 2 zussen uit Zeeland, die tevens eigenaar zijn en dit in 2020 hebben over genomen. Een echte aanrader. Dames van ons uit ga zo door en veel succes. Ps ze spreken geen Limburgs maar kijk uit ze verstaan het wel.
Mooie, ruime en propere kamers. Geweldig ontbijt!!! Het diner was top. Mooi terras. Vriendelijk onthaal. Wij waren met 6 in december en een zithoekje voor gezelschapspel te doen misten we. Toch een aanrader.
Erg lekker gegeten, top gerechten. Fijne vriendelijke bediening. Luxe uitstraling met een ongedwongen sfeer. Een echte aanrader. Een van de betere restaurants. Een pareltje.Eten: 5/5
Uitstekend hotel. Zeer vriendelijke bediening, op en top gastvrouw, zeer uitgebreid en goed ontbijtbuffet. Zeker een hotel en omgeving om nog eens naar terug te gaan.
Warm welkom in dit fijne hotel met liefde gerund door een nieuwe eigenaar. Het ontbrak ons aan niks. Het restaurant van dit hotel is eveneens een aanrader! Chapeau we komen terug! Vegetarische menuopties: Voldoende keus voor & hoofd verrassend Parkeren: Voldoende plaatsen van het hotel & restaurant
Vanavond hebben we hier heerlijk gegeten. De carpaccio en het brood met smeersels waren echt verrukkelijk, evenals het chocoladetoetje. De varkenshaassaté was ook prima, maar had iets meer pit mogen hebben. De frietjes en de salade erbij waren weer helemaal prima, lekker vers. De bediening was keurig en attent, niets op aan te merken! Prijs-/kwaliteitverhouding is m.i. prima. Het terras ziet er ook gezellig, mooi en comfortabel uit.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De 4 Jaargetijden met het openbaar vervoer


Genk Parking Kerk 110 meter
G2
Genk Parking Kerk 140 meter
G2
G3
Genk Shopping Center perron 3 180 meter
G1
G2
G4
G7
Genk Shopping Center perron 1 190 meter
10
11
183
31
33
35
44
45
8
9
Genk Shopping Center perron 4 190 meter
10
11
183
31
33
40
44
45
46
8
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid