facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De 3Ri4en

De 3Ri4en

Info

Brasserie 3Ri4en verwarmt het hartje van Rumst met de goede keuken uit de tijd van toen en een fantasierijke wandeling door de hedendaagse.

Adres: Vissersstraat 91, 2840 Rumst
Telefoonnummer: +3238887943
Stad: Rumst
Route: Vissersstraat 91
Postcode: 2840



op zoek naar gerelateerd: Taverne Rumst, A-Mano Rumst, Brasserie Reet, Hofke van Reet, Ontbijt Reet, De 3 rivieren Reet, vissersstraat 91, 2840 rumst, De3ri4en
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rumstse Volksfeesten Rumstse Volksfeesten 621 meter Zeer lekkere mosselen met daarna optreden met heel veel sfeer
T hofke van lachene T hofke van lachene 2 km Altijd leuk om hier een pint te gaan drinken. Vlotte en vriendelijke bediening. Meer ...
Recensies
Waw, wat een zalig uitzicht! Je hebt er de hele dag zon en de bediening is heel vriendelijk. Één ding kon iets beter; het vlees van de hamburger mocht van betere kwaliteit zijn, daarvoor hadden we gerust wat meer betaald. Voor de rest topplekje, hier komen we zeker terug!
Heerlijk a vólonte ontbijten. Vriendelijke personeel. Het buffet werd goed aangevuld en aan het einde lekkere pannekoeken en wentelteefjes Zeker een aanrader!
Gesloten wegens Covid maar we komen terug
Mooi terras, vriendelijke bediening. Vrij duur...
Vreselijk! Overvol terras, amper schaduw. Online kaart werkt niet. Na 30 min wachten nog geen bediening. Als je hier dan naar vraagt krijg je als antwoord ik kom sebiet.
Leuke tussenstop aan de fietsdijk, maar eerder gericht op massabediening dan gezelligheid. Mooi aanbod van dranken en snacks. Eerlijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid