facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DCopy - All Printing Services

DCopy - All Printing Services
Adres: Rue du Progrès 43 Vooruitgangstraat 43 , Saint-Josse-ten-Noode 1210, BE
Telefoonnummer: 02 512 70 10
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Rue du Progrès 43
Huisnummer: Vooruitgangstraat 43
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:30
Dinsdag: 08:00-18:30
Woensdag: 08:00-18:30
Donderdag: 08:00-18:30
Vrijdag: 08:00-18:30
Zaterdag: 11:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: copycenter brussel noord, all print services bruxelles, copycenter brussel centraal
Recensies
Weigerde 20 min voor sluit nog A2 af te drukken en was zeer onvriendelijk ook nog!
Zeer vriendelijk! Vertaalde ook alles van het Frans naar het Nederlands, zo goed als ze kon.
Goed service en kwaliteit druk a2
Helemaal niet behulpzaam!
Vluchten !!!!!! Ik ga al jaren naar dit etablissement, dus zoals gewoonlijk kwam ik wat vellen afdrukken met een vriend. De dame die daar werkte, respecteerde me duidelijk niet. We waren 10 minuten te laat bij het sluiten, maar de dame zei niet dat het haar stoorde, bij het betalen schreeuwde ze tegen ons en vertelde ons dat ze een leven heeft, dat ze geen tijd heeft. Ik ben het ermee eens en bied mijn excuses aan en ze begon alle vellen die we hadden afgedrukt te verscheuren en hysterisch te schreeuwen. Ze zegt dat ze het deed omdat ze vermoedt dat we vertrekken zonder te betalen. Duidelijk racisme!!!! Ik vertel haar dat ze zegt dat ze niet antwoordt omdat ik getypt ben! Vestiging op de vlucht!!!!! Het is niet normaal om mensen met zulke flagrante mentale problemen in dienst te nemen... De politie kwam ter plaatse en gaf ons gelijk! Schaam je voor deze vrouw.
Ik kwam op 17 mei 2023, ik printte een A4-vel in zwart-wit niet eens dubbelzijdig. Ik heb € 9,95 betaald : Ik besefte het toen niet, maar toen ik thuis mijn bankapplicatie opende, zag ik het. Daarnaast was er het logo van mijn universiteit in het groot omdat ik een student ben, dus het zou nog steeds goedkoper moeten zijn Zoveel te zeggen dat ik nooit meer zou gaan! Vluchten !
Uitstekende service. Vriendelijk Engels sprekend personeel en redelijke prijzen.
Respectloos personeel. De heer die werkt en zijn collega schreeuwt tegen de klanten, geen opleiding kortom, ik snap niet hoe ze aangenomen kunnen worden, respect is dood. Vluchten. Ik ben een student niet ver weg en ik kom niet terug, ik ga verder met eerlijke prijzen en personeel dat zijn klanten respecteert.
Vóór Covid was het perfect. Je had in minder dan 15 minuten een paar A1's kunnen printen met een goede kwaliteit en eerlijke prijzen, met de hulp van professionals. Nu is de service slecht? Het personeel is onervaren en traag, u moet een afspraak maken voor bif-formaten zoals A1 en A0, die 2-3 uur nodig hebben om te printen. De computers zijn traag en kunnen niet meer dan 1 A0 tegelijk aan.
Onaangenaam personeel! Ik ging wat dingen afdrukken. Het personeel dat hier werkt, is heel erg onaangenaam, geen gevoel voor service of commercieel gevoel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid