facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DC Motorhomes

DC Motorhomes

Info

DC Motorhomes verkoopt voornamelijke nieuwe motorhomes van diverse merken en dit in nauwe samenwerking met Dicar - Geel.

Geschiedenis

Het totaalconcept van DC Motorhomes is uniek op de markt. Ons uitgebreid aanbod, interessante prijszetting, unieke locatie, uitgesproken servicegerichtheid en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u zich als klant in een uiterst comfortabele positie bevindt met dit pakket aan troeven.

Als geen ander is DC Motorhomes zich bewust van het belang van een degelijke dienst-na-verkoop. Door onze grondige opleidingen, regelmatige bijscholingen en onze jarenlange ervaring, kan u grenzeloos genieten van uw motorhome.



"Welkom bij Dicar motorhomes in WetterenBij ons vindt u een ruime keuze aan Hobby, McLouis, Benimar, Giottiline en andere merken motorhomes."
Adres: Industriepark 4C, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 09 383 63 00
Stad: Drongen
Route: Industriepark 4C
Postcode: 9031


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 14:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Mobilhome 2 personen, Dicar Geel, Alpha Motorhomes, Dicar klachten, Mobilhome promoties, Tweedehands mobilhome particulier, mobilhome huren oost-vlaanderen, Mobilhome kopen Gent
Recensies
Enkele weken geleden onze fietslift laten installeren in Dicar Wetteren. Prachtig vakmanschap! We kregen hier een uitgebreide uitleg over. Ze namen hun tijd om alles te tonen en te bespreken. Dus alweer een tevreden klant.
Altijd weer goede service hier in Wetteren. Onze camper moest binnen voor de jaarlijkse vochtmeting en enkele kleine herstellingen uit te voeren. Ik ben er heel blij mee, alles zoals afgesproken, de medewerkster aan de servicedesk, ik geloof Ann, is geweldig serviceminded en klantgericht, bedankt. Hoe minder ik hier moet zijn hoe beter maar als het toch nodig is weet ik dat ik hier goed geholpen wordt.
Bedankt Jurgen voor de heel professionele uitleg van de verschillende modellen. Zullen alles nalrzen en waarschijnlijk eerst 1tje huren.
Gisteren langsgeweest voor plaatsen veiligheidssloten en een paar kleine nazichten onder garantie. Terug prima service van het atelier team. Leuk zo.
Krijg als kandidaat koper geen antwoord met nog enkele vragen over de camper die ik wil kopen!?
Heel goed ontvangen en uitleg was perfect over camper van, Top. Bedankt team Dicar.
Wie een ECHT professioneel onderricht wil van hoe om te gaan met een Camper is hier alsook in de vestiging van Geel aan het goede adres
Zeer professionnelle uitleg, sympathique en vriendelijk onthaal.
Bedankt om ons verder te helpen via Dicar Geel voor onze stukken te bewaren
Goede en veel informatie zonder enige druk te oefenen. Prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid