facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DB Cars

DB Cars

Info

New and secondhand Cars & Vans

Adres: Enkel op afspraak, 9570 Sint-Maria-Lierde
Telefoonnummer: 0475 54 70 31
Stad: Sint-Maria-Lierde
Route: Enkel op afspraak
Postcode: 9570



op zoek naar gerelateerd: Garage DB Cars
Recensies
Deze week onze nieuwe bestelwagen opgehaald bij DB Cars en heel tevreden over de service. De beschrijving van de wagen komt perfect overeen en bij levering werd de wagen tiptop afgeleverd. Echte aanrader!
Een week geleden deze mooie cla coupé gekocht bij Dayvid.Was voor mij ook een eindje ben van Dendermonde.Maar blij dat ik mijn wagen daar gekocht heb.En ook een man dat zijn tijd neemt om alles uit te leggen.Top kerel!!!!
Een tijdje geleden een Mercedes E200 aangekocht, super wagen! Fijne ontvangst, vriendelijk, staan je bij met raad en daad! De wagen stond perfect in orde! Verzorgd tot in de puntjes! DB Cars, sterke aanrader! THX.
Recent een wagen aangekocht voor mijn dochter. Zeer goede uitleg gekregen. Prijs/kwaliteit is super ! Zeer vriendelijke ontvangst. De wagen was perfect in orde. Een absolute aanrader ! Topkerel !
Jarenlang klant bij DB Cars en zeer tevreden! Staat je steeds bij met raad en daad. Je krijgt een duidelijk antwoord op al je vragen. Auto's zijn piekfijn in orde, tot in de puntjes verzorgd! Aanrader!
Was niet bij de deur voor ons. Ben wel heel blij dat we bij deze persoon zijn terecht gekomen. Betreft aankoop wagen ,zeer eerlijke man neemt tijd voor uitleg enz.. Prima service. 5 sterren waard. Thanks Dayvid en co. Jos
Heel tevreden betreft aankoop wagen ,zeer eerlijke man en neem tijd voor uitleg enz.. 5 sterren waard
Heel vriendelijke en correcte mensen. Wagen was zoals beschreven en tip top in orde. Zo zou het altijd moeten zijn! Thnx
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid