facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Day By Day

Day By Day

Info

The personal Touch of Day By Day always works!

Geschiedenis

Know how, experience and a competitive package of services ... After almost 30 years experience in the transport bussiness, we are the reference of the Belgian market. From florist on the corner to the international NGO's: big companies or small ones support on our logistics service. We are not only strong a player in the urgent express transport, but also our personal touch is exteremly appreciated. To us, you are not a number, but a customer we care about! With a team of almost 200 employees and drivers, we are ready to cope your shipment - 7 days a week

Adres: Ossegemstraat 14, 1861 Meise
Telefoonnummer: 0800 900 80
Stad: Meise
Route: Ossegemstraat 14
Postcode: 1861


Recensies
Vrijdag 09 juni 2023 zouden ze leveren. Op het leveringsadres werd niets ontvangen. Op de site gezien en proberen te bellen op zaterdag, zoals vermeld staat op de site, maar de kantoren zijn gesloten. Het order besteld bij AVEVE , werd blijkbaar nog niet geleverd. Ref daybyday : 2818260005001 - LevDatum :9/06/2023 ___________________________ Op 12/06 volgende mail ontvangen van day by day : Beste, Blijkbaar was onze chauffeur vrijdag te laat. Levering is voorzien voor vandaag. Alvast onze excuses voor het ongemak. Met vriendleijke groet Dimitri __________________________ Levering gebeurde effectief op maandag 12/06. Dank voor het antwoord Dimitri en dat de levering dan toch laattijdig gebeurde.
super slecht bedrijf, de hele dag gewacht er kwam niemand om het pakket op te halen, hebben diverse tussen instanties moeten bellen om het uiteindelijk geregeld te krijgen werkt met onderaanemende chauffeurs die geen adressen kunnen lezen. Gaf aan dat hij bij een bioscoop was geweest, nu in het hele dorp is niet eens een bioscoop. De Mevr in Belgie was in eerste instantie erg bot, en smolt pas na de nodige ergernis van onze kant.
In de professionele hectiek van het einde van het jaar was ik de lader van mijn laptop op het bureau vergeten. Niet erg slim met deadlines voor de deur. Gelukkig was er Day by Day ! Eén telefoontje en een klein uurtje later zat mijn lader thuis in het stopcontact. Wat een vlekkeloze en supersnelle service ! Een echter aanrader. Thx Day by Day
Als fruitbedrijf werken wij met fragiele producten die een voorzichtig transport vragen. Onze appels met logo worden tegenwoordig al in Nederland, Frankrijk en Duitsland geleverd en de reguliere verzenddiensten werken met sorteerdepots waar de dozen een val van ongeveer 1m moeten aankunnen. In Day By Day hebben wij een betrouwbare partner gevonden die voorzichtig met onze leveringen omgaat en waar we op kunnen rekenen. Een bijzondere vermelding voor medewerkster Mélissa - een hele lieve vrouw die pro-actief meedenkt met de klant en ook heel aangenaam is in de omgang! Doe zo verder!!!
Maak al jaren gebruik van de uitstekende service en kennis van Day by Day. Toen ik deze pagina tegenkwam in Google dacht ik gelijk Day by Day krijgt 5 sterren! Altijd vrolijke mensen, staan altijd voor je klaar, zijn snel en begrijpen hun werk goed!
Onze Antwerpse huisleverancier “verse groenten” kon ons door omstandigheden gisteren niet beleveren. Geen nood, één telefoontje en DayByDay was al onderweg. Hoogst betrouwbare en supersnelle koeriersdienst. Dank aan het hele team!
Ik heb de indruk dat de verzender zeer lovend is, de ontvanger is vaak minder enthousiast. Vandaag verwacht ik een pakket. We zullen zien. En ja, perfect afgeleverd in goede staat en vriendelijke jongeman. Top!!
Pakje is niet op de afgesproken dag afgeleverd. Geen enkel bericht of verwittigiging, ook niet gereageerd op mijn mail. Een dag later is het pakje wel aangekomen.
Reeds jaren is Day by Day een toonaangevend en uiterst betrouwbaar Koerierbedrijf. Dag In Dag Uit mogen wij rekenen op correct opgehaalde en stipt afgeleverde verzendingen. Op en top service, dat is precies waar Day By Day voor staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid