facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Davo Dog Supplies

Info

Welkom op de pagina van DAVO DOG SUPPLIES
Wij bieden een breed gamma gezonde en natuurlijke hondenvoeding & snacks voor elk ras.



"Dierenspeciaalzaak met natuurlijke voeding voor honden, katten & paarden.Vers vlees, kvv, supplementen, natuurlijke snacks, verzorging, benodigdheden."
Adres: Hagelkruis 24, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0498431388
Stad: Oostmalle
Route: Hagelkruis 24
Postcode: 2390


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Eikehof Het Eikehof 2 km Koop hier geen hond mensen. Naaste familie heeft hier een pupje gekocht en konden hem...
Recensies
Goede info gekregen ivm allergieën over de hond. De verkoopster is goed op de hoogte van zo natuurlijk mogelijk uw huisdier te voeden. Dat siert haar en dan weet je ook dat je op de juiste plaats bent voor je huisdier.
Prijs qualiteit dik in orde, Ideale gezonde voeding voor onze hond met maagdarmproblemen en ook nog eens makkelijk last van overgewicht. Zeer vriendelijke behulpzame onderneemster Ook tal van Voedingssuplementen te verkrijgen met de nodige info. Wij zijn allesinds vaste klant.
Altijd super vriendelijk. Geen vraag is haar teveel. Moet je iets gewoon hebben of iets speciaals voor je hond helene weet er wel raad mee. Ik koop er voor chicco bijna alles. Van eten tot beentjes. Tot zelfs mega lekkere ijsjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid