facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor David Orban - Photographe

David Orban - Photographe

Info

Les plus beaux jours d'une vie immortalisés grâce à la photographie.

Reportage de mariage
Grossesse, bébé, enfant
Event - entreprise - corporate



"Attention - pas de service photos d'identités"
Adres: 4432 Ans
Telefoonnummer: 0496652928
Stad: Ans
Postcode: 4432


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Valerie Morreale Valerie Morreale 5 km Vertaald door Google Een geweldige primeur voor mij om naakt voor de lens van Valérie...
Evénement'ciel Evénement'ciel 5 km "CARAMEL BONBONS et CHOCOLAT" Rue Gilles Magnée 172, 4430 Ans Gsm: 0470/65.28.91
Recensies
We zijn getrouwd met mijn man en ik op 03 september 2022...het weer varieerde tussen regen, zonnige periodes en bewolkte periodes. Onze fotograaf David heeft door zijn professionaliteit al deze momenten en deze lichtspelen perfect kunnen vereeuwigen. Bedankt aan hem om ons op ons gemak te stellen en voor het respecteren van onze verlangens. Hij legde belangrijke momenten van die dag vast die voor altijd een wonder zullen zijn om naar te kijken.
David Orban is een gepassioneerde professionele fotograaf. Hij is zeer georganiseerd en hecht veel belang aan een realistische planning. Helaas regende het veel op onze trouwdag waardoor de buitenfoto's ingewikkeld waren: er was een foto die we heel graag wilden maken maar op de grote dag blijkt dat niet te kunnen, echt jammer. Gelukkig zijn er enkele buitenfoto's die zeer geslaagd zijn! En ook binnen hadden we genoeg mogelijkheden… Het totaalrapport is erg mooi en geeft het verloop van de dag weer. We vinden het erg leuk dat spontaniteit belangrijk is, maar er zijn een paar momenten die we missen in de reportage momenten waar we niet aan hebben gedacht zoals proosten en een drankje nuttigen in elkaar. Misschien had een kleine herinnering of signaal ons geholpen. We hebben de flexibiliteit van David erg op prijs gesteld om langer te blijven dan gepland. Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de kwaliteit van de foto's.
Deze 13 augustus 2022 tijdens onze bruiloft onder de zon en de hitte, van de ochtend tijdens de voorbereidingen tot het dansfeest, heeft David deze dag vereeuwigd met professionaliteit, discretie en goed advies. De weergave is fantastisch en we danken u voor alles
We zijn getrouwd in juli 2022. Ik raad je David aan omdat hij zeer professioneel is en naar deze pasgetrouwden luistert. De foto's zijn prachtig, mijn man en ik waren echt niet teleurgesteld in onze keuze van fotograaf.
Ik had de gelegenheid om de foto's van het huwelijk van Mathieu en Julien op 8 oktober 2022 te zien. Het is een heel mooie reportage die in alle discretie en op zeer professionele wijze is uitgevoerd. Bedankt voor deze mooie herinnering waar ze nog jaren van kunnen genieten.
Op 8 oktober 2022 vond onze bruiloft plaats, de fotograaf was zeer professioneel. We zijn erg blij met het resultaat van de foto's. Nogmaals een dikke merci!
Onze dag was perfect. Zoals voor velen ging het veel te snel voorbij. Maar dankzij David kunnen we het keer op keer herbeleven door zijn sublieme foto's. Hij wist de meest intense momenten van de dag vast te leggen. Hij was er altijd waar nodig, op het juiste moment en discreet. Hij is een heel goed advies voor "geposeerde" foto's, maar weet ook heel natuurlijke momenten vast te leggen. Dus nogmaals duizendmaal dank David voor je geweldige werk, ook al was soms niet aan alle voorwaarden voldaan om perfecte foto's te maken! In onze ogen zijn ze dat allemaal! Bedankt uit de grond van mijn hart.
-Album grote spelfout 3 woorden om te schrijven - Onbeleefd met gasten, -Niet begeleid bij het maken van foto's, - Altijd voor alles een toeslag gevraagd ondanks een vaste prijs. - keuze van albumfoto's door ons, niet door een "professionele" uitstraling - erg hooghartig - de meeste foto's zijn zeer slecht ingelijst En nog veel meer ..... Ik raad het helemaal niet aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid