facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor David Liekens car detailing

David Liekens car detailing

Info

Luxe carwash, lakcorrectie, polijsten, lakverzegeling, waxen, coatings, interieur dieptereiniging, enz...

Geschiedenis

Luxe handwas, polijsten, lakverzegeling, coatings, waxen, dieptereineging interieur, enz...

Adres: Witte Gracht 6, 2222 Wiekevorst, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0478391072
Stad: Wiekevorst
Route: Witte Gracht 6
Postcode: 2222


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Deze garage is Wiekevorst en omgekeerd Wiekevorst is deze garage! Ben zelf niet van Wiekevorst maar door de garage ken ik ondertussen het dorp ook, ergens zijn zij het uithangbord, wel spijtig dat er tegenover de garage geen auto's meer kunnen staan, maar er nu een weide is, en met de nieuwe stikstof procedure kan me er ook geen koeien meer zetten, is een bedrijf laten bestaan in Belgie dan zo moeilijk, dat er nu altijd mensen rondlopen die alles wat goed is af te breken, hoop echt dat de garage Liekens kan blijven zoals het was en niet verdwijnt uit Wiekevorst wat voor dit dorp een groot verlies zou zijn!!
Geen respect voor ALLE klanten Laatste keer voor een kleine onderhoud heb ik daar anderhalf uur gewacht terwijl ik een afspraak had. Ben gewoon door gegaan. Ik bel vorige week om mijn voorbumper te vervangen en tot vandaag hebben ze niet eens het respect om iets te laten weten. Iedereen rondom mij zal zeker weten waar ze NIET hun auto moeten brengen.
Vakmannen met kennis en passie voor hun job waar de klant nog koning is . Eerlijke prijzen en topservice bij garage Liekens.
Voor mij... Een top garage bedrijf,...
Aangenaam contact snelle afhandeling
Topgaragist! Kent al zijn klanten bij naam! Zeer persoonlijke aanpak, herstelling op maat en nooit duurder dan nodig! Topoccassie wagens met uitblinkende dienst na verkoop! Hier koop je nooit een kat in een zak!
Volkswagen Polo verkocht aan Fréderic. Alles nog beter verlopen dan ik had durven hopen: vlotte communicatie, correcte betaling, snelle ophaling van de wagen. Dit moet de garage zijn met de beste reviews op internet, en wat mij betreft zeker verdiend.
Nooit meer!!! Heb hier een 2dehands wagen gekocht volgens hun volledig in orde, groene kaart van keuring allemaal goed en wel. Had de auto een week en problemen begonnen olielampje en motorstoring. Altijd binnengedaan, staat langer binnen dat ik hem zelf heb en zegt dat elektrische storing is, ik ken er niet veel van dus geloof het. Maar blijkbaar zat er een olielek dus wat als gevolg auto zonder olie gerede en kapot.
Eindelijk een garage waar je goed behandeld word! Goede service en niet te duur zoals op veel plaatsen!
Echt nog goeie ouderwetse service topgarage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid