facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Davhinpac

Info

Venta De Aspiradoras

Adres:
Telefoonnummer: +32468310874
Stad: Haren



op zoek naar gerelateerd: Osteopathie Haren, Botox haren, Praxis Sauer, Heilpraktiker Haren, Salonkee haren ems, Osteopathie Meppen, Lippen aufspritzen Haren, Psychotherapie Haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitality Shop Haren Vitality Shop Haren 8 km Topservice, beste winkel.
Recensies
Gebeld met de receptie over pijn klachten door een ongeluk. Werd boos te woord gestaan dat ik eerder had moeten bellen. Vervolgens een afspraak gemaakt waarin de vrouw heel kortaf en denigrerend naar mij deed. Geweldige tandartsen maar vreselijke receptie medewerkers.
Hele fijne tandarts. Mijn jongste heeft een heel fijn eerste bezoek gehad van de week. Mijn oudste heeft wat meer ervaring en die is ook heel tevreden. En ik ook!
Marije is een tandarts met liefde voor haar vak en voor mensen. Daarvan zijn er niet zoveel. Wij zijn er blij mee.
Vandaag een kijkje kunnen nemen bij de nieuwe tandartspraktijk. Wat een schitterende praktijk. Zeer modern, professioneel en netjes. Een fijne ambiance. Een aanwinst voor Haren.
Fijne praktijk, kwaliteit van de zorg is erg goed. Goede sfeer en leuke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid