facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Datarecuperatie

Datarecuperatie

Info

Datarecovery Specialists, RAID Systems, SSD, Hard Drives And Flash Cards

Geschiedenis

More than 15 years in the field of Data-recovery, Datarecuperatie is currently the biggest Laboratory in Belgium, and we also work with cases in France, Holland and Germany.
We are part of the "Global Data Recovery Alliance" which members are specialized laboratories all around the world"



"Professional Data Recovery Services, 24 op 7 telefonisch bereikbaar, labo open tijdens kantooruren en buiten de kantooruren op afspraak.Datarecuperatie haalt uw belangrijke gegevens terug van defecte gegevensdragers waaronder harde schijven, SSD, flash memory kaarten, usb-sticks, smartphones, laptops, notebooks, Macbooks, Iphones, ..."
Adres: Bargiestraat 15 B, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 003257366060
Stad: Ieper
Route: Bargiestraat 15 B
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Harddisk recovery, Stellar be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ICT-Worx ICT-Worx 3 km Voor al uw ict problemen kun je hier terecht. Ideale support voor kmo's en kennis van...
Compustar Ieper Compustar Ieper 5 km Altijd goed geïnformeerd, goede prijzen en herstellingen kunnen.
Recensies
Volgens de website zou het recupereren van data van een usb-stick 64gb kunnen vanaf €125 excl. BTW. De zaak waar ik hem binnen bracht had wel gezegd dat het vaak iets duurder uitvalt dan verwacht. Ik had gerekend op €200, maar de goedkoopste optie langste termijn kost mij bijna €400! Welke gewone mens kan/wil dit betalen? Een andere dienst geeft heel mooi aan dat de standaardprijs €500 is in dit geval, iets wat mij te duur was. Daarom had ik voor deze firma gekozen. Ik voel mij belogen door de info op de website en heb dan ook met pijn in het hart besloten dat de stick vernietigd moet worden.
Nadat mijn HDD die altijd in een case zat en ineens uitgevallen was met al mijn fotoshoots door de jaren heen was ik in paniek dat ik alles kwijt was, dankzij datarecuperatie heb ik al mijn foto's terug en mijn nieuwe externe schijf was vlug geleverd. Thanks
Super bedrijf, alle oude herinneringen terug tot leven gebracht door defecte externe HD alle data te recupereren! Aangeraden!
Heel tevreden van hun service, had problemen met mijn externe harde schijf, nu is alles in orde en ben supercontent ervan
Duidelijk geïnformeerd, duidelijke informatie over werkwijze en kosten, duidelijk via de mail gecommuniceerd, doen wat ze beloven, veilig geleverd.
Altijd correct geïnformeerd en verbluffend resultaat. Ze houden zich perfect aan de afspraken.
Als particulier een harde schijf laten herstellen. Alle bestanden zijn gerecupereerd. Helder in de prijssetting, respecteren hun beloofde termijn, correct en snel in hun communicatie.
heel erg bedankt voor de vlotte verwerking van de gerecupereerde data. steeds goed ingelicht over de stand van zaken en wat gerecupereerd kan worden. wel duur maar als de bestanden genoeg hun waarde hebben, de moeite waard.
Snelle en correcte service aan een correcte prijs
Goede service! Heel blij dat ik hier terecht kon om mijn defecte harde schijf te recupereren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid