facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAS Security

DAS Security

Info

DAS SECURITY gespecialiseerd in electronische beveiliging. Inbraakbeveiling, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole.



"Inbraakveilig Lot DAS Security is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in de regio en daarbuiten als het gaat over elektronische beveiliging. Inbraakveilig Lot installeert en onderhoudt gespecialiseerde beveiliging zoals alarmsystemen, camerabewaking, werfbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, videofoon- en parlofoonsystemen. Sinds de aansluiting bij Inbraakveilig Group wordt je ook perfect geholpen met alle mechanische beveiliging: veiligheidssloten, veiligheidscilinders, veiligheidssleutels, gepantserde veiligheidsdeuren, kluizen en safes. Heb je jezelf in- of buitengesloten? Dan kan je beroep doen op onze 24/7 slotenmaker en sleutelservice."
Adres: Bergensesteenweg 65, 1651 Lot (België)
Telefoonnummer: +32 2 305 83 00
Stad: Lot
Route: Bergensesteenweg 65
Postcode: 1651



op zoek naar gerelateerd: Inbraakveilig Dendermonde, Alarm Ninove, Elek Security
Recensies
Deze installateur kwam niet op tijd voor een bestek en ook voor een bestek is het allesbehalve. . afspraak gegaan. Geen aanrader dus..
Was vroeger goed maar nu ! Helemaal niet correct en zeer onprofessioneel, zou hen nooit aanraden. willen enkel verkopen maar de service nadien is zeer teleurstellend. daar bovenop zijn ze nog onbeleefd ook en al helemaal niet begripvol. Laten betalen voor iets waar men geen gebruik meer van maakt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid