facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Das Fietst - Fietsatelier op wielen

Das Fietst - Fietsatelier op wielen

Info

Fietspech of tijd voor een onderhoud? Met mijn bakfiets snel ik tot bij u!! Thuis, op ‘t werk of elders, In Leuven en omstreken.

Geschiedenis

Sport & recreation



"We help you fix your bike.We assist you, advise you & supply the tools.We're not a regular bicycle shop. You 'll have to roll up your sleeves and get your hands dirty.Welcome!"
Adres:
Telefoonnummer: 0456 05 67 54
Stad: Leuven



op zoek naar gerelateerd: Midas fiets, Fietshersteller Leuven, Tweedehands fietsen Leuven, SOS fiets, SOS fiets Bekkevoort, Fietsen Heverlee, Elektrische fiets huren Leuven, Speed pedelec huren Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bike Services Bike Services 990 meter Vandaag gingen we Leuven ontdekken met de fiets, totdat we in het centrum waren en me...
APCOA Fietspunt Rector De Somerplein Leuven APCOA Fietspunt Rector De Somerplein Leuven 1 km Zeer rustig vandaag hoor
Het Fietsatelier Het Fietsatelier 2 km Heel onvriendelijke man. Wou maar geen moeite doen om het concept uit te leggen. Droo...
Velo Kadens - fietsenmaker in Leuven Velo Kadens - fietsenmaker in Leuven 4 km Reparatie of onderhoud voor alle soorten fietsen.
Recensies
Hier vorig jaar meerdere malen geweest en uitstekend geholpen. Nu 1 man zei vandaag dat mijn fiets "levensgevaarlijk" was hoewel ik er al 12 jaar mee fietste en geen enkele andere medewerker mij dit vorig jaar vertelde. Omdat ik wat skeptisch was, omdat ik niet zag waar de tekens waren van een plooi in mijn voorvork, begon de man heel aanvallend te zeggen dat ik onbeschoft was en dat ik hem super hard moest bedanken dat hij me erop wees dat er iets mis was aan mijn fiets en dat hij mijn leven redde. Ondertussen wou hij wel mijn remmen niet aanspannen, wat mijn voornaamste probleem was en alsof dat niet levensgevaarlijk is. Een andere fietsenmaker zei me dat er helemaal niks mis was met mijn voorvork.
Enorm goed geholpen, zeer vriendelijke mensen. Nog nooit een review geplaatst, maar deze ervaring was 5 sterren waard.
Hier werkt 1 heeel onvriendelijke man. 2x langsgeweest. Eerste keer wou hij maar geen moeite doen om het concept uit te leggen. Droog zetten hij mij een half uur te vroeg aan de deur wegens 'sluiting'. Tweede keer stuurde hij mij heel onvriendelijk naar een andere locatie in Leuven met een kapotte niet rijdende fiets.
Super vriendelijke en capabele mensen! Top top top! EDIT: opnieuw langsgegaan: ongelofelijk goed initiatief van KUL. Topmensen!
Top project!!!! Geweldige hulp bij het herstellen van mijn fiets
Super vriendelijk, zeer lage prijzen voor de onderdelen en heel behulpzaam. Heb er een fietslicht gerepareerd en een binnenband en was VEEL goedkoper dan elders!
Vriendelijke mensen, zelfs als ex-KUL student kon ik hier terecht met mijn mountainbike! Zeker aan te raden voor mensen die zelf ervaring willen opdoen met aan hun fiets te werken.
Enkel op afspraak ook wanneer je zonder hulp je eigen band kan repareren
Al enkele keren langs geweest voor grote en kleine problemen. Vriendelijk personeel
Goede service. Zeer behulpzaam, vriendelijk en perfect voor elke student!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid