facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daro Motorshop

Daro Motorshop

Info

Van een hobby uw beroep maken, is een droom die voor ons werkelijkheid werd in 2009! Altijd Telefonish bereikbaar, Maar werken op Afspraak!

Adres: Noordkriekenlaan 14, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0478633990
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Noordkriekenlaan 14
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Da Ro BV, Circuit regenbanden motor, Motorbanden circuit
Recensies
Nieuwe banden op mijn BMW RT laten leggen. Goede service en wat een prijsverschil tegen bij de dealer!!! Daro banden heeft er een nieuwe klant bij!!! Top!!!
Slechte ervaring met service. 4 nieuwe zomerbanden laten leggen voor auto. Stuur trilt erg vanaf 110 km/h. Gevraagd om terug uit te balanceren. Wil dit niet gratis doen, ligt volgens eigenaar niet aan hem. Wielen elders laten uitbalanceren. Probleem opgelost.
Goede service, goede prijzen
Top banden service! Voor de eerste maal onze winterbanden laten wisselen. Aangename sfeer en duidelijk iemand met kennis van zaken. Ik kom alvast terug!
Tweede keer dat ik hier kom. Nog steeds een goede prijs, service en steeds eerlijk. Ongeacht zijn drukke agenda toch nog een gaatje gevonden om mij te helpen! Nogmaals bedankt! :
Al jaren tevreden klant hier, zowel voor de moto als voor de auto. Levert niet alleen prima werk maar ook altijd goed advies!
Vriendelijke en perfecte service. Ben er al dikke 10 jaar klant en hoop dat nog lang te blijven.
Top service! Super kwaliteit en goede prijs.
Bij deze gepassioneerde motorzaak nieuwe banden laten monteren op mijn Tmax aan een eerlijke prijs . Super tevreden. Danny
Kon er dezelfde dag nog terecht. De man heeft duidelijk veel kennis over het vak en is heel vriendelijk naar de klant. Hier kom ik zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid