facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAP 't Haesenhof

DAP 't Haesenhof

Info

't Haesenhof is een eerstelijns dierenartsenpraktijk waar de gezondheid en het welzijn van uw huisdier centraal staan. "Uw huisdieren... mijn passie!"

Geschiedenis

't Haesenhof is de dierenartsenpraktijk van dierenarts en toekomstig dierfysiotherapeute Lynn Haesendonck. De gezondheid en het welzijn van uw huisdier staan in de praktijk centraal en worden gewaarborgd via een persoonlijke aanpak op maat voor baasje én dier. In de praktijk ligt de nadruk op kwalitatieve, eerstelijns diergeneeskunde, aangevuld met fysiotherapie voor hond en kat.

Om een vlotte service te kunnen garanderen, uw dier zo min mogelijk te stresseren én de wachttijden zo kort mogelijk te houden, werk ik enkel na telefonische afspraak (praktijk of thuis). U kan naast consultaties bij mij ook terecht voor voeding en/of medicatie.

Adres: Tempelberg 2, 3210 Lubbeek
Telefoonnummer: 0479465598
Stad: Linden
Route: Tempelberg 2
Postcode: 3210


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Linden, Dierenarts Lubbeek, Dierenarts Lubbeek Staatsbaan, Dierenarts Tielt-Winge, Dierenarts van wacht
Recensies
Super, gedienstige dierenarts. Geef goede uitleg, neemt haar tijd om dieren op hun gemak te stellen.
Wij komen vanuit landen met onze katten naar deze gedreven dierenarts. gaat above and beyond voor onze diertjes en heeft ons overtuigde toch elke keer de rit van 40 minuten te doen in plaats van bij de dierenarts om de hoek te gaan.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Doe zo verder Lynn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid