facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAP Invivo

DAP Invivo

Info

Dierenartspraktijk Invivo is gespecialiseerd in kleine huisdieren en gericht op een persoonlijke aanpak waarbij uw dier centraal staat.

Geschiedenis

DAP Invivo werd in 2009 opgericht door dierenarts Ann Coomans. Bij operaties wordt zij geassisteerd door dierenarts Catherine Geutjens en sinds oktober 2013 helpt ook Laura Bangels bij de consultaties en operaties en neemt zij het administratieve werk van de praktijk gedeeltelijk op haar. Naast dierenartsassistente is zij ook gediplomeerd dierengedragsdeskundige gespecialiseerd in probleemgedrag bij honden en katten. Dankzij de samenwerking met deze en andere collega's en het volgen van binnenlandse en buitenlandse bijscholingen kan u zeker zijn van een optimale zorg.

Om u een professionele service te kunnen bieden, hebben wij er bewust voor gekozen om enkel op afspraak te werken. U kan bij ons terecht voor algemene dierengeneeskunde, inwendige ziekten, huidziekten, operaties, gedragsproblemen, voedingsadvies, radiografie en voor de verzorging van bijzondere diersoorten zoals konijn, cavia, hamster, chinchilla, fret, ...

Adres: Diestersesteenweg 45, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 0475862068
Stad: Paal
Route: Diestersesteenweg 45
Postcode: 3583



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Annick, Dierenarts app, Mijndieren eu dier toevoegen
Recensies
Leren kennen via een collega. Ik moet zeggen TOP praktijk! Luzy, the cat, werd er gesteriliseerd, alles perfect verlopen, na de operatie dat kleine telefoontje dat alles goed was verlopen, gewoon super! Ook de praktijk is tip top! Half uurtje rijden van Borgloon maar dat doen we graag. Dikke dankjewel!
Al jaren klant bij Invivo, eerst met labrador, nu met onze beagle, altijd zeer professioneel geholpen, ze gaan beide heel goed om met de hond, rustig, vriendelijk, ook naar de baasjes toe en nemen de tijd die nodig is. Dringen geen therapie op, geven steeds de mogelijke opties en de prijzen ervan. Keuze blijft aan de klant!! Prijs vinden sommigen aan dure kant maar dit vindt ik relatief. Kwaliteitsvolle, warme zorg is mij dit waard. Topteam, doe zo verder! En een dikke poot van Gust!
Laten we de reviews even doornemen. 45 stuks waarvan 44 er 4 of 5 sterren geven. Laten we dan ook heel snel de enige slechte review aan de kant schuiven. Sommige vergeten dat er altijd een kans op een mindere ervaring bestaat. Dan hangt het van mens tot mens af hoe we hieruit komen. En met sommigen is het nu eenmaal moeilijk om tot rede te komen. By the way : wij zijn al met 5 honden klant geweest sinds de opening. Ik geeft 5 sterren en verder geen commentaar. Die sterren zeggen genoeg.
Uitermate tevreden over deze dierenartspraktijk. Hier zijn mensen aan het werk met een groot hart voor dieren, grote kennis voor het vak en heel veel empathie voor de baasjes. Uit mijn recente ervaring en bezoek hebben An en Philip alles uit de kast gehaald om uit te zoeken wat er aan de hand was met mijn hond. Mijn hond heeft hun kennis uiterst op de proef gesteld en ze zijn erin geslaagd om de diagnose vast te stellen wat helemaal niet eenvoudig was. We zijn nu een maand verder en mijn hond doet het prima dronk abnormaal veel, heel veel plassen, urine was te helder. Hij drinkt terug normaal, plassen is normaal, urine is terug zoals het moet. Dit allemaal door een hormoon dat mijn hond niet of te weinig aanmaakt. Hij volgt nu een nierdieet en krijgt elke dag 1 druppeltje en het probleem is opgelost. We hebben terug een blije hond en zelf zijn we heel opgelucht dat het niets levensbedreigend was. Ik ben er zeker van dat beide dierenartsen dit doorzettingsvermogen hebben omdat ze dit met liefde en passie doen voor de dieren en voor het vak. Nogmaals bedankt om deze moeilijke diagnose te vinden bij Junior. Jullie zijn toppie!!
Altijd super geholpen en correct gehandeld. Dankzij Ann heb ik een bijna 10-jarige Duitse Dog in topconditie, terwijl deze bij de vorige dierenartsen en specialisten het 1ste levensjaar niet gehaald had. Zelfs nadat ik al enkele jaren verhuisd ben, blijf ik naar deze praktijk terug komen vanwege de goede expertise en opvolging.
Eindelijk eens tijd gevonden om een review te plaatsen. Sinds mijn vorig zorgenkindje Dobby, een cornisch rex kater met open armen ontvangen in de praktijk. En sindsdien een trouwe klant. Een liefdevol team dat me steeds me goede zorgen en goede raad heeft bijgestaan in mijn avontuur. Samen met mij gelachen heeft en samen met mij gehuild heeft. Mij zelfs op de onmogelijkste momenten heeft bijgestaan. Steeds bereikbaar. Ik ben fan van jullie. Ik zou jullie graag eens in de bloemetjes zetten en dat ga ik ook persoonlijk doen zodra we weer uit ons kot mogen. Dank jullie voor alles. Dikke zoenen van Muggle, Kelly and the kids
Als het kon zou ik 0 sterren geven!! Meerderen malen slechte ervaringen met deze mensen. De artsen hebben enkel kennis van hoe ze klanten het meesten kunnen laten betalen ! Wij zijn al van pups af aan inclusief al onze inentingen van onze beide boerboels klant . Op het begin waren we tevreden maar dit veranderde snel na deze meerdere slechte ervaringen. 1. Dit is 3X gebeurd! onze boerboel reu stitch begon aan zijn oren te krabben en had vuile oren. Duidelijk een oorontsteking dachten wij, dus wij naar Dap invivo afspraak 1 met de mannelijke arts hij zij dat er niks aan de hand was, maar nog geen week later moeste opnieuw terug voor een consult met als resultaat een oorontsteking Dit is meerdere malen gebeurd dat we gingen en ze ons vertelden dat onze hond geen oorontsteking hadden om dan binnen de 2 weken terug te moeten gaan omdat ze toch een oorontsteking hadden ? Dit leek mij al onbekwaam maar omdat An de eigenaar van de praktijk een kennis van mijn ouders is bleef ik toch nog terugkeren naar DAP invivo 2: onze reu had een wonde op zijn heup op het begin toen dit de groote van een muggenbeet was vroeg ik of dit kwaad kon omdat de wonden niet leek te genezen er werdt mij verteld dat dit niks was en geen probleem zou vormen een maand later was de wond ondertussen al iets groter als een 2 euro munt gingen we terug naar dap invivo met als resultaat dat de wonde ik ken de medische term van wat deze wonde was niet moest worden weggehaald en ze niet wisten of het goed of kwaadaardig was. Een week later gingen we terug voor de operatie ze gaven een spuit voor verdoving een “ schatting” voor hoeveel moesten gebruiken omdat ze de precieze hoeveelheid niet wisten omdat de hond veel weegt. In plaats van de hond rust te gunnen om de verdoving te laten werken bleven ze in en uit de kamer lopen waardoor de hond gestresseerd raakten en niet in slaap viel dus half verdoofd en zonder spuitje om terug tegoei wakker te worden stuurde ze ons naar huis de operatie is niet mogelijk omdat hij niet inslaap viel zijde ze we kregen nog een kraag mee zodat hij niet aan de wonde kon bijten. Toen we eenmaal thuis waren lag de hond knock out tot 21 savonds zonder beweging in te krijgen spuit was toegedient rond 10u smorgens Vervolgens zijn we naar dierenarts Annick luyts gegaan in paal deze nam een staaltje van de wonde en na controle in het lab wist direct dat dit goedaardig was gaf ons cortizone zalf en na een paar weekjes smeren was de wonde voledig genezen Daarna ben ik nog gebeld omdat ik niet wou betalen voor mijn hond onodig in te slapen en uitendelijk nog niet geholpen te zijn, met een hoop excuses waarom ik wel alles moest betalen en nog meer excuses over een situatie waar ze zelf niet eens bij was dusja dan betalen we maar maar ons zie je nooit terug! Grote afrader onbevoegd personeel te hoge prijzen vergeleken met alle andere dierenartspraktijken in omstreken slecht , ik raad aan een dierenarts te zoeken die de dieren op nummer 1 zet ipv de centen
Super service! Al meer dan 10 jaar klant bij invivo en nog steeds enorm tevreden over het werk dat ze leveren. Ze hebben enorm veel geduld en weten waar ze mee bezig zijn. Top dierenartsen. Zeker aan te raden.
Goede dierenartsenpraktijk. Zeer betrokken bij het welzijn & goed voelen van je huisdier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid