facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dap Equide Wouter Demey

Dap Equide Wouter Demey

Info

DAP Equide is een dierenartsenpraktijk die zich uitsluitend richt op kwalitatieve en geavanceerde gebitsverzorging bij paarden.

Geschiedenis

Een jaarlijkse gebitscontrole is net zo evident als een regelmatig bezoek aan de hoefsmid. Vele paarden hebben immers te kampen met gebitsaandoeningen. Dit kan gaan van eerder onschuldige jeugdkwaaltjes (zoals het wisselen van de melktanden, wolfskiesjes etc) tot erge afwijkingen waarbij het paard nauwelijks of niet meer kan eten. Naast klachten met de voedselopname vertonen veel paarden met tandproblemen ook rijtechnische klachten. Om al deze problemen voor te blijven is het dan ook van het grootste belang preventief het gebit van uw paard te laten controleren.



"Equide is een dierenartsenpraktijk die zich uitsluitend richt op hoog kwalitatieve en geavanceerde tandheelkunde bij paarden. Hiertoe beschikt Equide naast een mobiele praktijk over een speciaal hiervoor ontworpen state-of-the-art kliniekgebouw te Schaffen Diest. Equide - onder leiding van dierenarts Wouter Demey - biedt alle diensten aan binnen gebitsverzorging en tandheelkunde bij paarden. Van gebitscontroles en preventieve maatregelen tot de meest complexe tandgerelateerde problemen."
Adres: Stappersestraat 3, 3290 Schaffen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 003213220220
Stad: Schaffen
Route: Stappersestraat 3
Postcode: 3290


Recensies
Zeer tevreden van de behandeling en de vriendelijke professionele aanpak. Zeer transparant, geeft goede uitleg en ook zeer correcte en duidelijke financiële afhandeling. Prijzen stonden gewoon op de site. De mensen tandartsen kunnen hier veel van leren. In naam van ons paard en onszelf... hartelijk dank !
Zeer snel en zeer goed geholpen. Zeer bekwame dierenarts met heel veel aandacht voor het welzijn van de paarden tijdens de behandeling. Mijn paard kan weer pijnvrij eten.
Altijd alles gedaan zoals het zou moeten super
We zijn er geweest met een paard voor zijn tanden. Heel professioneel, geven goede uitleg en bespreken duidelijk wat er gedaan wordt
Zeer goed geholpen, goede uitleg gekregen. Moest er ooit nog eens een probleem optreden zou ik zeker terug gaan!
Wouter Demey is zeer deskundig. Tandheelkunde bij paarden is zijn passie. De kennis en kunde die hij laat zien is in mijn optiek ongeëvenaard'. Zeker een aanrader! Review door paardenarts Roos Stoop
DA Wouter is zeer professioneel en rustig naar paarden toe. Er is tijd om vragen te stellen en Wouter legt alles super goed uit.
Zeer goede paarden tandarts. Professioneel!
Zeer ervaren DA die ook genoeg tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Een echte aanrader!
Professioneel werk. Goede uitleg van de behandeling.Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid