facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAP De Witte Raaf / Dierenartsenpraktijk Bart Pieters

DAP De Witte Raaf / Dierenartsenpraktijk Bart Pieters

Info

Interne wachtdienst voor spoedgevallen: u kunt ons 24/7 bereiken op 0475 533 544

Afspraak maken: telefonisch via 0475 533 544 of online via mijndieren.eu

Geschiedenis

Interne wachtdienst voor spoedgevallen

Zoek niet verder voor uw dierenarts van wacht! Wij verzorgen onze eigen interne wachtdienst zodat u altijd terecht kan bij uw vertrouwde dierenartsen. Wij voorzien alle dagen permanentie, ook in het weekend en op feestdagen.

Spreekuren:
Elke werkdag tussen 18:00 uur en 19:30 uur en exclusief voor katten vanaf 17:30 uur.

Verder kunt u bij ons steeds terecht op afspraak.

Praktijkwinkel:
Elke werkdag tussen 10u00 en 19u30 kan u bij ons terecht voor al uw aankopen van voeding en producten.

Adres: Molenhoek 142, 9340 Smetlede, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0475533544
Stad: Smetlede
Route: Molenhoek 142
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:30
Dinsdag: 10:00 - 19:30
Woensdag: 10:00 - 19:30
Donderdag: 10:00 - 19:30
Vrijdag: 10:00 - 19:30

Recensies
Bij het plotse overlijden van onze kat Leon werden we heel empatisch en professioneel geholpen door de dierenartsen. We kregen een realistische inschatting van de diagnose die duidelijk werd uitgelegd. Nogmaals bedankt voor de zorgen om onze Leon maximaal comfort te geven. Arno
Met de vernieuwde praktijk nog beter bereikbaar. Professionele praktijk met de beste voorzieningen voor een goede opvolging van onze Shuka. Ook de polyvalente zaal is een plus!
Fantastische praktijk! Vandaag geweest met mijn poes na het lezen in de krant dat de praktijk de "meest innovatieve aanpassingen voor een katvriendelijke praktijk"-prijs van de "International Cat Friendly Clinic Competition 2022" heeft gewonnen, en het is nog beter dan ik verwachtte. Mijn poes is nogal angstig, maar hier werd perfect mee omgegaan. De ontvangst is ontzettend hartelijk, voor zowel mens als dier. De poezen worden ook opgevangen in een aparte ruimte, afgescheiden van andere dieren, om de stress te beperken. In deze ruimte zijn hormonenverstuivers aanwezig om verder stress te beperken. De hoeveelheid informatie die je krijgt is fenomenaal en heel helder uitgelegd, en door het aanwezig zijn van apparatuur voor het onderzoeken moet je ook geen dag wachten op pakweg een urine-analyse, maar je krijgt resultaten binnen de 10 minuten. Voor dit alles had ik een prijskaartje verwacht, maar ik was aangenaam verrast voor een volledig onderzoek! Kortom: zeer goede ervaring! Meteen een afspraak vastgelegd voor mijn andere twee feliene vriendjes.
Wij zijn enorm tevreden over de zorgen die ze keer op keer uitvoeren! Ze zijn profecioneel en tegelijkertijd warm en betrokken. Ze zeer hartelijk en rustig naar jou huisdier. En beschikken over een goede kennis. Die kennis bespreken ze ook onderling indien nodig. Zodat ze een goede zorg kunnen bieden! Ook in het weekend, feestdagen en 's nachts kan je er steeds terecht. Ik raad dierenartsenpraktijk De Witte Raaf ZEKER aan! Top team!
Altijd goed geholpen en bij overlijden van onze poes ouderdom zelfs een kaartje gekregen.
Zeer vriendelijke en aangename praktijk. Ook buiten de kantooruren helpen ze mee aan een oplossing voor acute problemen bij uw dier groot en klein. Onze hond Max heeft totaal geen angst om er zijn vaccin te gaan krijgen, een heel verschil met andere ervaringen uit het verleden! Topteam!
Topdierenartsen en assistenten die tijd nemen voor uw dier. Aparte wachtruimte en hospitalisatie voor katten. Heel vriendelijke mensen die steeds klaarstaan.
Wij komen hier al vaak, te vaak. Service is hier prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid