facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansstudio Sonja Meers

Dansstudio Sonja Meers

Info

Dansstudio Sonja Meers is de plaats bij uitstek waar je moet zijn voor toffe danslessen en trainingen. Iedereen van 3 tot 70 jaar is van harte welkom!



"Gym / Dancestudio"
Adres: Zaal Esperanza, Biesweg 10,, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0472448274
Stad: Lanaken
Route: Zaal Esperanza, Biesweg 10,
Postcode: 3620


Recensies
Helaas is deze dansstudio niet zo 'professioneel' als men doet geloven. Mijn dochter opgegeven voor balletles. Bij inschrijving wordt er melding gemaakt dat lessen wel eens kunnen uitvallen doch dit bleek wat vaker dan verwacht. Zo was er op enig moment zelfs slechts 1 les in een hele maand. Na relatief veel uitgevallen lessen, dan maar geprobeerd de 10-beurtenkaart leeg te krijgen met een bounce les voor onze drie kinderen. Hierover vooraf gemaild en gereserveerd maar ook hier ging het mis. De doorgegeven lestijd bleek onjuist dus stond mijn vrouw een uur te vroeg op locatie met drie op den duur verveelde kinderen op de achterbank. En tot overmaat van ramp blijkt bij aanvang dat er niet genoeg trampolines aanwezig of kapot zijn waardoor de kinderen ook nog niet eens een hele bounce les kunnen volgen. Een commentaar in de groepsapp hierover wordt schijnbaar niet geapricieerd en beantwoord met verwijdering uit de app-groep dus geen berichten meer over lesuitval en al wat meer zij. Aldus besloten voortijdig te stoppen bij deze dansstudio. Helaas na herhaaldelijk verzoek uiteindelijk ook geen terugbetaling meer mogen verkrijgen van onze resterende 9 beurten op de 10-beurten kaart. Jammer. Dus mijn advies, blijf weg bij deze dansstudio!!
Mooie dansstudio. Fijne lokatie. Weten de kinderen te boeien.
Let op deze zogenaamde ‘dansstudio’. De eigenaresse is erg onprofessioneel, gebruikt ‘regels’ op haar eigen website maar weigert op anderen te letten als ze dat wel doen. Een vleugje hypocrisie.. Als je het mij vraagt, is dit geen goede houding voor een dansleraar!
Ik ging kijken waar het was en er is niets op de locatie dat op kaarten verschijnt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid