facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansstudio KaDanz

Info

Dansstudio KaDanz staat in regio Deinze voor een degelijke kwalitatieve dans/yoga/pilates-opleiding gegeven door professionele, gepassioneerde docenten.

Adres: Kapellestraat 41, 9800 Deinze
Telefoonnummer: +3293287755
Stad: Deinze
Route: Kapellestraat 41
Postcode: 9800



op zoek naar gerelateerd: Dansschool Nevele, Dansschool Lochristi, Pilates Deinze, Ballet Gavere, Line dance Deinze, Breakdance Nazareth, Dancers Lab, Breakdance De Pinte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YogaVé YogaVé 2 km Yoga van 0 tot 108 jaar | Kleuter-, kinder- en tieneryoga | Yogalesjes, -kampjes en -...
Dansschool Dancers Lab Dansschool Dancers Lab 2 km Dansschool te Deinze
Nagini Nagini 3 km Kinderyoga, grime, glittertattoos en zoveel meer! Neem zeker een kijkje op mijn webs...
U Yoga U Yoga 4 km De groepslessen starten vanaf september 2018. Je kan nu reeds telefonisch of per sm...
Recensies
Wat een topplek om je zoon of dochter te laten meedansen! Zij volgen je kinderen super goed op en begeleiden ze op een speelse manier tot een bepaald dans niveau. Wij willen geen ander dansschool. Doe zo verder en verlies jullie liefde niet. Dit maakt jullie ´eigenheid´... Xxx- mama van Awen Oppeel.
Ik dans heel graag bij Kadanz, we leren heel veel nieuwe dingen wat altijd een toffe uitdaging is. Al de jaren dat ik daar al dans is iedereen er altijd super vriendelijk. De lessen zijn heel leuk en de balletpakjes zitten als gegoten. Ik zou echt nergens anders meer willen dansen!
Kadanz is de leukste en beste dansschool! Karen is een super goeie lerares en iedereen werkt op zijn eigen tempo!
Ik dans nu al ongeveer 10 jaar bij KaDanz en de sfeer is top. Echt een tweede familie geworden! Toffe, uitdagende lessen met geweldige leerkrachten!
Hele leuke balletlesjes voor de allerkleinsten! Word op een leuke speelse manier gegeven waardoor alle kindjes met heel veel plezier elke week komen dansen !!!
Mijn dochter van 5j is heel tevreden van de juf en het dansen. Wij zijn tevreden van de vriendelijkheid en de communicatie! zelf met de corona stellen ze zich heel flexibel op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid