facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansstudio Flash

Adres: Hoek 76, Boom
Telefoonnummer: 0494403978
Stad: Boom
Route: Hoek 76



op zoek naar gerelateerd: Dansstudio Flash demoteam, Flash webshop, Dansschool volwassenen, Dansschool Londerzeel, Kadans dansschool, Dansschool Zemst, Showdance volwassenen, Dans Studio
Recensies
Mooie infrastructuur, toffe les, heel aangename en vriendelijke lesgeefster
Deze dansschool heeft vanaf mijn vijfjarige leeftijd mijn hart echt gestolen. 15 jaar later, dans ik er nog steeds. Het is als een tweede thuis voor mij. Naast het goede gevoel dat de dansschool mij geeft, is er echt een gevarieerd aanbod aan dansstijlen. Je wordt er beschouwd als een volwaardig persoon en je bent dus geen nummer! Naast de danslessen is er ook plaats voor leuke gesprekken. Als er iets is, zijn de lesgevers er ook voor een luisterend oor en dat is fantastisch. Ook communicatie is op en top! Alles wordt tijdig gecommuniceerd. Niet te vergeten, ook in tijden van Corona was dit schitterend. Er werden online videolessen georganiseerd! Kortom: een echte aanrader voor groot en klein!
Toffe , afwisselende opvoering en wat ik fantastisch vind : absoluut geen sprake van bodyshaming !
Dansstudio Flash is een echte aanrader voor iedereen... Of je nu je eerste stappen of de dansvloer zet of je al ervaring hebt, iedereen kan hier terecht! Er is een ruim aanbod aan verschillende dansstijlen. Er wordt ook steeds gezorgd voor een gezellige sfeer en een veilige omgeving om je te ontplooien als danser. Deze dansschool heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen en ik ben er niet meer weg te slaan!
Zeer fijne dansschool waar groepsgevoel één van de belangrijkste troeven is. Iedereen is gelijk, of je nu graag iedere dag les volgt of slechts één uur per week wilt dansen. Iedereen is hier welkom. Kortom toffe sfeer, leuke leden en bovenal topmanagement.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid